VAŽNA INFORMACIJA - PCR test na novi koronavirus, u Srbiji, možete da uradite isključivo u državnim referentnim laboratorijama. Nije moguće da ga uradite u Beo-lab laboratorijama, niti u bilo kojoj drugoj privatnoj laboratoriji. 

Serološki test na SARS-CoV-2 virus, kojim se detektuje prisustvo određenih klasa imunoglobulina (IgM i IgG) u krvi, kojima se dokazuje da je pacijent preležao kovid-19, takođe je dozvoljeno, za sada, samo u državnim laboratorijama. Obavestićemo vas blagovremeno ako dođe do promene. 

 

Dragi pacijenti, 

Želimo da znate da naš apsolutni prioritet, u uslovima epidemije Covid-19, ostaje zdravlje i dobrobit naših pacijenta i naših zaposlenih.

Naše opredeljenje je da sledimo dalje savete Svetske zdravstvene organizacije kao i savete Ministarstva zdravlja Republike Srbije. Budite sigurni da zdravlje i sigurnost imaju našu stalnu i potpunu pažnju.

Obezbedili smo da svi u našem timu budu svesni i razumeju trenutnu situaciju, kao i naše revidirane procedure koje smo sproveli, da bi obezbedili najviše moguće higijenske standarde u svim Beo-lab laboratorijama.

Naše laboratorije ostaju otvorene za pacijente uz primenjene dodatne mere prevencije širenja virusa.

 

Instagram-patromaza-mart-2020

Za pojedine laboratorije, počevši od 17.03. skratili smo redovno radno vreme. Aktuelno radno vreme svih Beo-lab laboratorija širom Srbije, možete proveriti na linku: www.beo-lab.rs/laboratorije

Od 13.07. uveli smo novu preventivnu meru, Sat prednosti za penzionere i trudnice. Svakog dana u toku redovnog radnog vremena, u periodu od 09h-10h, u svim Beo-lab laboratorijama širom Srbije, prednost će imati penzioneri i trudnice.

Ukoliko je neophodno da obavite određene analize i želite da ih obavite kod kuće, možete zakazati posetu naše patronažne službe, pa ćemo mi doći kod vas. 

Patronaža i u uslovima vanrednog stanja radi 7 dana u nedelji, radnim danima od 07-15h, subotom od 07-13h, nedeljom od 08-13h.

Ako imate dodatnih pitanja, pišite nam na e-mail na office@beo-lab.rs Ili nas kontaktirajte preko call centra:

011 3622-888

 

Stručni konsultanti Beo-lab laboratorija

Vesna-Cemerikic

Besplatne telefonske konsultacije za onkološke pacijente - Preporuke i savete oko potrebnih analiza i tumačenje dobijenih nalaza, pruža vam dr Vesna Čemerikić – Martinović, hematopatolog i plućni patolog, načelnica patohistološke Beo-lab laboratorije.

Oblasti na koje se u svojoj dugogodišnjoj praksi dr Vesna Čemerikić - Martinović specijalizovala su:

  • Patologija krvi, kostne srži i limfnih čvorova (patohistološka-mikroskopska/digitalna dijagnostika limfoma, leukemija i sl.)
  • Patologija pluća (patohistološka mikroskopska/digitalna dijagnostika malignih i ostalih bolesti pluća i medijastinuma)
  • Digitalna patologija, iskustvo od preko 50000 pregeldanih digitalnih slajdova
    Molekularna patologija (dijagnostika molekularnih markera, neophodnih za terapiju malignih bolesti).
  • Konsultacije sa doktorkom možete zakazati i obaviti telefonskim putem. Za više informacija i zakazivanje termina konsultacija, pozovite broj:

Call Center +381 11 36 22 888 ili nam pišite na e-mail: kontakt@beo-lab.rs

Kosulltacije-Milka-Popovic

Konsultacije sa dr Milkom Popović iz segmenta funkcionalne medicine, možete zakazati i obaviti telefonskim putem ili online putem skajpa.

Za zakazivanje termina konsultacija pozovite Beo-Lab laboratorije call centar na broj:☎+381 11 36 22 888 ili nam pišite na email: kontakt@beo-lab.rs

Dr Milka Popović se više od 15 godina bavi funkcionalnom medicinom kao i specijalnom laboratorijskom dijagnostikom. Oblasti na koje se u svojoj dosadašnjoj praksi fokusirala su: prevencija i unapređenje sveukupnog zdravlja, poremećaji autističnog sprektra, sportska medicina, zdravlje digestivnog trakta i dr.
Više o tome šta je funkcionalna medicina, na kojim se principima zasniva i u kojim oblastima ima poseban značaj, pročitajte prateći link: www.beo-lab.rs/funkcionalna-medicina

Mr-ph-Ana-Pesic

Mr ph Ana Pešić, načelnica laboratorije u Novom Sadu, vam je dostupna za stručne konsultacije oko potrebnih analiza iz oblasti laboratorijske dijagnostike, svakog dana od 08-16h.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi sa laboratorijskim analizama i specifičnim laboratorijskim testovima, naša Mr ph Ana Pešić će vas rado saslušati i dati:

✔ savet i preporuku vezanu za potrebne analize;

✔ zakazati po potrebi našu patronažnu službu na području Novog Sada.

Mr ph Ana Pešić vam je dostupna na brojeve telefona:

021 3025050 i 381 62 24 1650

Ili posetite Beo-lab laboratoriju Novi Sad na adresi Braće Ribnikar 7.

Aktuelno radno vreme laboratorije možete proveriti na www.beo-lab.rs/laboratorije/brace-ribnikar

Savetovanje-insta-25.03

Ako imate bilo kakvih pitanja, nedoumica ili vam trebaju konsultacije oko potrebnih analiza iz oblasti laboratorijske dijagnostike, naš tim će vam pružiti podršku:

Pišite nam putem kontakt forme 
Ili nas pozovite na brojeve telefona:

Od 8h-16h

Mr ph Ana Pešić: ☎ 381 62 24 1650

Mr ph Jana Vukadin ☎ 381 62 24 2615

Mr ph Jelena Trnavac-Prijovic ☎ 381 62 24 6529

dr med.sci Milka Popović ☎ 381 62 26 4327

 

ili na Beo-lab call centar ☎ +381 11 36 22 888
Naši zaposleni će vas rado saslušati i dati:

✔ savet i preporuku vezanu za potrebne analize;
✔ zakazati našu patronažnu službu 

Edukativni video sadržaj

Pogledajte gostovanje našeg stručnjaka dr med.sci Milke Popović, prakticioniste funkcionalne medicine u emisiji B92- Osvrt Specijal. Saznajte više o lečenju COVID19 krvnom plazmom, matičnim ćelijama, o PCR testu na novi korona virus i o velikom značaju zdrave crevne mikrobiote, u uslovima epidemije, u kojoj je sadržano 80% našeg imuniteta

Poslušajte savete o ishrani i jačanju imuniteta u uslovima epidemije naše dr med.sci Milke Popović - koje je dala pri direktnom uključenju u centralnu informativnu emisiju - Vesti TV Prva. Saznajte, koja hrana vam može pomoći da podržite imunitet, a koju hranu i koja stanja u uslovima epidemije treba izbegavati. Kao i koje su opcije namirnica preporučljive u uslovima karantina, kada ne možete svakodnevno da kupujete sveže voće i povrće

Onlajn upitnik za Covid 19 simptome

Proverite da li pripadate rizičnoj grupi?

Kontakt forma

Tim stručnjaka Beo-Lab laboratorije će vam dati odgovor, na sva vaša pitanja, vezana za laboratorijsko-dijagnostičke usluge koje pružamo.

Ime

Telefon

Email

Poruka

Napomena:

Pacijenti sa povišenom temperaturom, suvim nadražajnim kašljem, koji su bili u kontaktu sa zaraženim licima i/ili dolaze iz ugroženih područja, obavezno da se jave na brojeve telefona:

U Gradskom zavodu za javno zdravlje, Beograd - Epidemiološka služba:

Od 8-17 časova: 011 / 2078-672, 2078-673; Od 17-22 časova: 064/8503057

Institut za javno zdravlje Srbije „ Dr Milan Jovanović Batut“ – Epidemioloski centar.

Telefoni mobilnih ekipa epidemiologa: 011 2078 672.

Specijalan broj Ministarstva zdravlja za pitanja u vezi sa korona virusom: 064 8945 235

 

PCR testovi na novi koronavirus, u Srbiji, rade se isključivo u državnim referentnim laboratorijama.

Serološki test na SARS-CoV-2 virus, kojim se detektuje prisustvo određenih klasa imunoglobulina (IgM i IgG) u krvi, kojima se dokazuje da je pacijent preležao kovid-19, takođe je dozvoljen samo u državnim laboratorijama. Nije ga moguće uraditi u Beo-lab laboratorijama, niti u bilo kojoj drugoj privatnoj laboratoriji. 

Vaše Beo-lab laboratorije