Call Centar:  011 36 22 888
office@beo-lab.rs
Pratite nas
Call Centar +381 11 36 22 888
Pratite nas

Covid-19 Savetovalište

VAŽNA INFORMACIJA – PCR test na novi koronavirus, u Srbiji, možete da uradite isključivo u državnim referentnim laboratorijama. Nije moguće da ga uradite u Beo-lab laboratorijama, niti u bilo kojoj drugoj privatnoj laboratoriji.

Ukoliko je PCR test nedostupan ili zahteva suviše dugo vremena da bi se uradio, testovi na antigen (koji zadovoljavaju osnovne kriterijume Svetske zdravstvene organizacije za osetljivost i specifičnost u poređenju sa referentnim PCR testom), mogu se koristiti za dijagnozu SARS-CoV-2 infekcije.

Test antigena vam je dostupan u određenim Beo-Lab laboratorijama u Beogradu. 

 

Dragi pacijenti,

Želimo da znate da naš apsolutni prioritet, u uslovima epidemije Covid-19, ostaje zdravlje i dobrobit naših pacijenta i naših zaposlenih. Budite sigurni da zdravlje i sigurnost imaju našu stalnu i potpunu pažnju.

Obezbedili smo da svi u našem timu budu svesni i razumeju trenutnu situaciju, kao i naše revidirane procedure koje smo sproveli, da bi obezbedili najviše moguće higijenske standarde u svim Beo-lab laboratorijama.

Naše laboratorije su otvorene za pacijente uz primenjene dodatne mere prevencije širenja virusa.

Covid-19 Savetovalište 1

Obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju, aktuelno radno vreme svih Beo-lab laboratorija širom Srbije, molimo vas da proverite na linku: www.beo-lab.rs/laboratorije

Ukoliko je neophodno da obavite određene analize i želite da ih obavite kod kuće, možete zakazati posetu naše patronažne službe, pa ćemo mi doći kod vas.

Patronaža vam je dostupna na teritoriji Beograda i Novog Sada. Za radno vreme patronažnog tima i zakazivanje patronaže, posetite link: www.beo-lab.rs/patronaza/

Ako imate dodatnih pitanja, pišite nam na e-mail na office@beo-lab.rs Ili nas kontaktirajte preko call centra:

011 3622-888i

Stručni konsultanti Beo-lab laboratorija

Covid-19 Savetovalište 2

Besplatne telefonske konsultacije za onkološke pacijente – Preporuke i savete oko potrebnih analiza i tumačenje dobijenih nalaza, pruža vam dr Vesna Čemerikić – Martinović, hematopatolog i plućni patolog, načelnica patohistološke Beo-lab laboratorije.

Oblasti na koje se u svojoj dugogodišnjoj praksi dr Vesna Čemerikić – Martinović specijalizovala su:

Patologija krvi, kostne srži i limfnih čvorova (patohistološka-mikroskopska/digitalna dijagnostika limfoma, leukemija i sl.)

Patologija pluća (patohistološka mikroskopska/digitalna dijagnostika malignih i ostalih bolesti pluća i medijastinuma)
Digitalna patologija, iskustvo od preko 50000 pregeldanih digitalnih slajdova

Molekularna patologija (dijagnostika molekularnih markera, neophodnih za terapiju malignih bolesti).
Konsultacije sa doktorkom možete zakazati i obaviti telefonskim putem.

Za više informacija i zakazivanje termina konsultacija, pozovite broj:
☎Call Center +381 11 36 22 888 ili nam pišite na e-mail: kontakt@beo-lab.rs

Konsultacije sa dr Milkom Popović iz segmenta funkcionalne medicine, možete zakazati i obaviti telefonskim putem ili online putem skajpa.

Za zakazivanje termina konsultacija pišite nam na email: funkcionalnamedicina@beo-lab.rs

Dr Milka Popović se više od 15 godina bavi funkcionalnom medicinom kao i specijalnom laboratorijskom dijagnostikom.

Oblasti na koje se u svojoj dosadašnjoj praksi fokusirala su: prevencija i unapređenje sveukupnog zdravlja, poremećaji autističnog sprektra, sportska medicina, zdravlje digestivnog trakta i dr.

Više o tome šta je funkcionalna medicina, na kojim se principima zasniva i u kojim oblastima ima poseban značaj, pročitajte prateći link:www.beo-lab.rs/funkcionalna-medicina

Covid-19 Savetovalište 3
Covid-19 Savetovalište 3
Konsultacije sa dr Milkom Popović iz segmenta funkcionalne medicine, možete zakazati i obaviti telefonskim putem ili online putem skajpa. Za zakazivanje termina konsultacija pozovite Beo-Lab laboratorije call centar na broj:☎+381 11 36 22 888 ili nam pišite na email: kontakt@beo-lab.rs Dr Milka Popović se više od 15 godina bavi funkcionalnom medicinom kao i specijalnom laboratorijskom dijagnostikom. Oblasti na koje se u svojoj dosadašnjoj praksi fokusirala su: prevencija i unapređenje sveukupnog zdravlja, poremećaji autističnog sprektra, sportska medicina, zdravlje digestivnog trakta i dr. Više o tome šta je funkcionalna medicina, na kojim se principima zasniva i u kojim oblastima ima poseban značaj, pročitajte prateći link:www.beo-lab.rs/funkcionalna-medicina
Covid-19 Savetovalište 5

Mr ph Ana Pešić, načelnica laboratorije u Novom Sadu, vam je dostupna za stručne konsultacije oko potrebnih analiza iz oblasti laboratorijske dijagnostike, svakog dana od 08-16h.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi sa laboratorijskim analizama i specifičnim laboratorijskim testovima, naša Mr ph Ana Pešić će vas rado saslušati i dati:

✔ savet i preporuku vezanu za potrebne analize;

✔ zakazati po potrebi našu patronažnu službu na području Novog Sada.

Mr ph Ana Pešić vam je dostupna na brojeve telefona:

021 3025050 381 62 24 1650

Ili posetite Beo-lab laboratoriju Novi Sad na adresi Braće Ribnikar 7.

Aktuelno radno vreme laboratorije možete proveriti na www.beo-lab.rs/laboratorije/brace-ribnikar

Ako imate bilo kakvih pitanja, nedoumica ili vam trebaju konsultacije oko potrebnih analiza iz oblasti laboratorijske dijagnostike, naš tim će vam pružiti podršku.

Pišite nam na mail: office@beo-lab.rs Ili nas pozovite na broj telefona Beo-lab call centara ☎ +381 11 36 22 888

Naši zaposleni će vas rado saslušati i dati:

✔ savet i preporuku vezanu za potrebne analize;
✔ zakazati našu patronažnu službu

 

 

Covid-19 Savetovalište 6
Covid-19 Savetovalište 6
Ako imate bilo kakvih pitanja, nedoumica ili vam trebaju konsultacije oko potrebnih analiza iz oblasti laboratorijske dijagnostike, naš tim će vam pružiti podršku: Pišite nam putem kontakt forme Ili nas pozovite na brojeve telefona: Od 8h-16h Mr ph Ana Pešić: ☎ 381 62 24 1650 Mr ph Jana Vukadin ☎ 381 62 24 2615 Mr ph Jelena Trnavac-Prijovic ☎ 381 62 24 6529 dr med.sci Milka Popović ☎ 381 62 26 4327 ili na Beo-lab call centar ☎ +381 11 36 22 888 Naši zaposleni će vas rado saslušati i dati: ✔ savet i preporuku vezanu za potrebne analize; ✔ zakazati našu patronažnu službu

Edukativni video sadržaj

Pogledajte gostovanje našeg stručnjaka dr med.sci Milke Popović, prakticioniste funkcionalne medicine u emisiji B92- Osvrt Specijal. Saznajte više o lečenju COVID19 krvnom plazmom, matičnim ćelijama, o PCR testu na novi korona virus i o velikom značaju zdrave crevne mikrobiote, u uslovima epidemije, u kojoj je sadržano 80% našeg imuniteta
Poslušajte savete o ishrani i jačanju imuniteta u uslovima epidemije naše dr med.sci Milke Popović – koje je dala pri direktnom uključenju u centralnu informativnu emisiju – Vesti TV Prva. Saznajte, koja hrana vam može pomoći da podržite imunitet, a koju hranu i koja stanja u uslovima epidemije treba izbegavati. Kao i koje su opcije namirnica preporučljive u uslovima karantina, kada ne možete svakodnevno da kupujete sveže voće i povrće

Kontakt forma

Tim stručnjaka Beo-Lab laboratorije će vam dati odgovor, na sva vaša pitanja, vezana za laboratorijsko-dijagnostičke usluge koje pružamo.

Napomena:

Pacijenti sa povišenom temperaturom, suvim nadražajnim kašljem, koji su bili u kontaktu sa zaraženim licima i/ili dolaze iz ugroženih područja, obavezno da se jave u najbližu COVID-19 ambulantu na teritoriji opštine na kojoj živite. 

PCR testovi na novi koronavirus, u Srbiji, rade se isključivo u državnim referentnim laboratorijama.

Vaše Beo-lab laboratorije!

polno prenosive bolesti
POTREBAN VAM JE ANTIGEN TEST ZBOG PUTOVANJA?​

Poručite ga putem e-laboratorije ili dođite direktno u jednu od tri laboratorije u Beogradu u kojima se vrši uzorkovanje: Resavska 60, Ratka Mitrovića 148 i Pjarona de Mondezira 30/5.
Proverite radno vreme lokacija na kojima je dostupan brzi Antigen test na COVID-19.
Prilikom dolaska u laboratoriju, ponesite sa sobom popunjen ANTIGEN UPITNIK i ubrzajte proceduru uzorkovanja.
Rezultat brzog antigen testa (SARS-Cov-2 rapid test) u Beo-lab laboratorijama sadrži i QR code, koji vam omogućava da jednostavno u svakom trenutku imate brz pristup vašem rezultatu antigen testa i po potrebi ga pokažete nadležnoj osobi, prilikom prelaska granice tokom putovanja. 

YOU NEED AN ANTIGEN TEST FOR TRAVEL?

Order via E-labs or come directly to one of the three Beo-lab laboratories in Belgrade where the antigen test is available: Resavska 60, Ratka Mitrovića 148, and Pjarona de Mondezira 30/5.
Check the working hour of locations in Belgrade where COVID-19 antigen testing is available.
Please, bring a completed ANTIGEN QUESTIONNAIRE with you and make faster the sampling procedure.

The result of the Antigen test (SARS-Cov-2 rapid test) in Beo-lab laboratories contains a QR code, which allows you to have quick access to your antigen test result at any time and show it to the responsible officer when crossing the border.