Call Centar:  011 36 22 888

office@beo-lab.rs

Pratite nas

Call Centar +381 11 36 22 888

Pratite nas

Sistem kvaliteta

Upravljanje kvalitetom – osnova pouzdanog laboratorijskog nalaza

Kvalitet laboratorijskih rezultata predstavlja ključni osnov za postavljanje pravilne dijagnoze i određivanje adekvatne terapije za pacijenta. Upravljanjem kvalitetom svih laboratorijskih procesa (uzorkovanje i transport uzoraka, laboratorijska analiza, skladištenje uzoraka i rezultata, tumačenje dobijenih rezultata) obezbeđuje se poverenje u rezultate Beo-lab laboratorija.

Naš cilj je stalno poboljšanje u pogledu ispunjenja zahteva kvaliteta i tehničke osposobljenosti da bismo odgovorili najzahtevnijim standardima i specifikacijama, obezbeđujući tako našim korisnicima najviši stepen poverenja u dobijeni laboratorijski izveštaj.

Akreditovana i sertifikovana laboratorija SRPS EN ISO 15189:2014, ISO 9001:2015

Ulaganje u kvalitet se najbolje vidi kroz kontinuitet od skoro 10 godina akreditacije Beo-lab laboratorija (od 2008. godine) po evropskom standardu SRPS ISO 15189, pri čemu je Beo-lab prva privatna i jedina patohistološka laboratorija u našoj zemlji koja je akreditovana po ovom standardu. Redovnim nadzornim posetama ocenjivača Akreditacionog tela Srbije stalno se proverava i potvrđuje usklađenost sa zahtevima standarda „Medicinske laboratorije — Zahtevi za kvalitet i kompetentnost“. Osim navedenog, Beo-lab laboratorije ispunjavaju sve zahteve standarda ISO 9001:2015, što dokazuje sertifikat izdat od strane SGS-a, vodeće međunarodne sertifikacione kompanije.

Sistem kvaliteta 1
SGS Sistem Kvaliteta Beo-Lab

Birajući kvalitet, Beo-lab se opredelio za učestvovanje u međunarodnim programima eksternih kontrola kvaliteta (EQC – external quality control) koji omogućavaju poređenje rezultata različitih laboratorijskih ispitivanja dobijenih u Beo-lab laboratorijama u Srbiji sa rezultatima istih ispitivanja iz drugih evropskih i svetskih laboratorija. U eksternim kontrolama kvaliteta učestvuju sve Beo-lab laboratorije (biohemijska, mikrobiološka i patohistološka laboratorija), a sertifikati uspešnosti svih završenih godišnjih ciklusa eksternih kontrola kvaliteta se čuvaju u Sektoru kvaliteta.

Kontinuiranim poboljšanjem kvaliteta procesa i uvođenjem novih tehnologija i analitičkih metoda u laboratorijski rad, Beo-lab laboratorije stalno razvijaju svoj sistem kvaliteta (QMS – quality management system), pri čemu je održavanje najviših standarda kvaliteta moguće samo ako su svi procesi u sistemu pod kontrolom i adekvatno koordinisani. Model Beo-lab laboratorija je podržan od strane zaposlenih koji kroz unapređenje znanja i veština predstavljaju pokretačku snagu celog sistema.

Međunarodna priznanja i sertifikati

polno prenosive bolesti

POTREBAN VAM JE ANTIGEN TEST ZBOG PUTOVANJA?

Poručite ga putem e-laboratorije ili dođite direktno u laboratoriju koja vrši uzorkovanje!
Prilikom dolaska u laboratoriju, ponesite sa sobom popunjen ANTIGEN UPITNIK i ubrzajte proceduru uzorkovanja.
Proverite lokacije u Beogradu  na kojima je dostupno uzorkovanje za antigen test.

YOU NEED AN ANTIGEN TEST FOR TRAVEL?

Order via e-labs or come directly to the laboratory!
Please, bring a completed ANTIGEN QUESTIONNAIRE with you and make faster the sampling procedure.
Check the locations in Belgrade where antigen testing is available.