Call Centar: +381 11 3622888
Pretraga
Close this search box.
COVID-19 Testni centar

Na aerodromu u Minhenu otvoren je COVID-19 testni centar

Vesti iz Medicover laboratorije

Na aerodromu u Minhenu otvoren je COVID-19 testni centar, koji izdaje rezultate PCR testa u roku od tri do šest sati.

Medicover Genetics and MVZ Martinsried otvorili su COVID-19 testni centar na Minhenskom Aerodromu, Terminalu 2, u ponedeljak 05.oktobra.

Poslovni putnici i turisti koji prolaze kroz aerodrom u Minhenu, sada imaju pristup brzim i visoko-digitalizovanim PCR testovima na COVID-19, koji predstavljaju zlatni standard u dijagnostici infekcije, izazvane SAR-CoV-2 novim korona virusom.

Putnici mogu zakazati termin za test i platiti ga online i dobiti rezultate direktno na svoj mobilni telefon u roku od 3 – 6 sati.

„Test & Fly“ COVID-19 testni centar na aerodromu u Minhenu

Novi „Test & Fly“ COVID-19 centar na aerodromu u Minhenu pomaže putnicima da izbegnu obavezni karantin od 14 dana po dolasku na odredište, preventivna mera koju trenutno primenjuju mnoge zemlje, ako putnik ne može da pruži lekarski izveštaj koji potvrđuje da nema znakova infekcije COVID-19.

Samo zakazivanje testiranja je vrlo jednostavno. Možete da rezervišete termin putem interneta i platite unapred kreditnom karticom.

Zakazivanje testiranja je na adresi www.muc.airport-lab.com

Po dolasku u glavnu zgradu Minhenskog aerodrome, vrši se provera vašeg identiteta, nakon čega sledi uzimanje uzoraka bezbolnim brisom grla.

Na aerodromu u Minhenu otvoren je COVID-19 testni centar 1
COVID-19 testni centar

U roku od 3 – 6 sati na vaš mobilni telefon pristiže vam SMS poruka kojom se obaveštavate da su rezultati testa gotovi. Rezultati testa su bojom kodirani, pri čemu zelena boja znači da je rezultat testa negativan.

Kompletni medicinski izveštaj vam se takođe šalje u vidu fajla putem e-pošte, kako bi vam se olakšao ulazak u zemlju.

„Test & Fly“ koncept ispunjava i čini jednostavnijom realnu životnu potrebu u uslovima prisustva COVID -19, jer su ljudi ponovo počeli da putuju, bilo radi posla, zabave, lečenja ili kako bi posetili rodbinu i prijatelje.

Ovo brzo i pouzdano rešenje za testiranje, pomaže putnicima da odmah uživaju u svom putovanju i u skladu je sa često promenljivih zahtevima zemalja kod putovanja.

Na aerodromu u Minhenu otvoren je COVID-19 testni centar 2

Usluga je prilagođena digitalnom dobu, uz rezervisanje testiranja, plaćanje i primanje rezultata jednostavno, samo putem mobilnog telefona “, kaže dr. Hanns-Georg Klein, Generalni i Medicinski direktor MVZ Martinsried GmbH.

Priprema se uvođenje i seroloških tesova na SARS-CoV-2 antitela

Kao odgovor na planove aviokompanija da uvedu obavezno brzo testiranje na prisustvo antitela na novi koronavirus, posebno za letove na velike udaljenosti, laboratorija MVZ Martinsried planira da uvede brze testove na SARS-CoV-2 antitela u COVID-19 centar na Minhenskom aerodromu.

Testnim centrom na aerodromu u Minhenu upravlja MVZ Martinsried

Testnim centrom na aerodromu u Minhenu upravlja MVZ Martinsried koji je u vlasništvu Medicover kompanije, uz podršku FMG (Flughafen Munchen GmbH), MediCare (Flughafen Munchen Medizinisches Zentrum GmbH), Mikrogen Diagnostik i GNA BioSolutions.

Centar koji se nalazi direktno na aerodromu kako bi skratio vreme od davanja uzorka do dobijanja rezultata. Opremljen je najnovijim dijagnostičkom tehnologijam dostupnom za PCR testiranje.

MVZ Martinsried GmbH

MVZ Martinsried je osnovano 1998. godine u Martinsriedu blizu Minhena, integrisana je klinička laboratorija koja nudi širok spektar dijagnostičko-laboratorijskih testova kao i srodnih medicinskih usluga.

MVZ Martinsried takođe pruža kompetentne medicinske savete aviokompanijama i aerodromu u Minhenu, tumačeći i procenjujući promenljive zahteve i propise, razvijajući planove ispitivanja i strategije prevencije COVID-19, kao i pružajući podršku svojom dugogodišnjom medicinskom stručnošću.

Od januara 2019. godine, MVZ Martinsried je deo Medicovera – vodeće međunarodne kompanije za zdravstvenu zaštitu i dijagnostičke usluge osnovane 1995. godine.

Medicover upravlja velikim brojem ambulantnih klinika, bolnica, ustanova za specijalnu negu, laboratorijama najveća tržišta su Poljska i Nemačka.

Od 2012. godine Beo-lab laboratorija je deo Medicover kompanije. Za više informacija o Medicover posetite www.medicover.com

INFO

PCR test na novi koronavirus, u Srbiji, možete da uradite isključivo u državnim referentnim laboratorijama. Nije moguće da ga uradite u Beo-lab laboratorijama, niti u bilo kojoj drugoj privatnoj laboratoriji.

Beo-lab laboratorijama možete uraditi napredne, potpuno automatizovane serološke testove novije generacije na SARS-CoV-2 antitela IgG klase, IgM klase i Ukupna atitela- IgG, IgM, i IgA klase.

Navedene testove možete poručiti i platiti jednostavno online preko E-laboratorije.

SAZNAJ VIŠE

Koju informaciju pruža Serološki test na SARS-CoV-2 antitela?

Serološki test na korona virus

Ukoliko Vam se sviđa članak podelite ga sa prijateljima.

Facebook
LinkedIn
Podeli na mrežama:
Facebook
LinkedIn

Najnovije objave

Preventivni paneli

Beo-lab tim odgovara na vaša pitanja

Poruči analize onlajn i ostvari popust od 10%

Samo u Beo-lab laboratorijama laboratorijske analize možete poručiti onlajn.

  • Prednost pri dolasku u laboratoriju
  • Obavite konsultacije pri izboru analiza
  • Kupite testove svojim članovima porodice