Pratite nas

VERACITY Basic

Šifra GEN054 Kategorije ,

Kratak opis analize

VERACITY je neinvazivni prenatalni test nove generacije koji precizno meri i analizira slobodnoćelijsku fetalnu DNK u krvi majke, radi otkrivanja prisustva aneuploidija kod fetusa. VERACITY je validiran za jednoplodne i blizanačke trudnoće.

59,500din 53,550din

Akcija!

VERACITY je neinvazivni prenatalni test nove generacije koji precizno meri i analizira slobodnoćelijsku fetalnu DNK u krvi majke, radi otkrivanja prisustva aneuploidija kod fetusa.

VERACITY je validiran za jednoplodne i blizanačke trudnoće.

Lekar ili laboratorijski tehničar uzima uzorak venske krvi majke i šalje ga u našu partnersku najsavremeniju laboratoriju radi analize.

U laboratoriji se slobodnoćelijska DNK izdvaja iz majčine krvi i analizira našom sopstvenom, zaštićenom, analitičkom i bioinformatičkom tehnologijom nove generacije.

Rezultati se šalju vašem lekaru i vama u roku od 10 radnih dana.

Saznajte Vaše opcije prenatalnog testiranja:

 

OPCIJEPRECIZNOSTBEZBEDNOSTVREME
Skrining u prvom trimestru (Dabl test)Niska (80 — 95%)Nema rizika od gubitka trudnoćeMože se uraditi između 11. i 14. nedelje trudnoće
Invazivna prenatalna dijagnostikaVrlo visoka (>99%)0,5% rizik od gubitka trudnoćeMože se uraditi nakon 12. nedelje (biopsija horionskih čupica) ili 16. nedelje (amniocenteza) trudnoće
VERACITY Neinvazivni test nove generacijeVrlo visoka (>99%)Nema rizika od gubitka trudnoćeMože se uraditi već od 10. nedelje trudnoće

Saznajte više:

 

Preporučujemo da ogledate i video prezentaciju neinvanzivnog prenatalnog testa VERACITY – namenjenu budućim roditeljima:

 

VERACITY prenatalni test pruža tri opcije testiranja:

VERACITY  BASIC obuhvata

TRIZOMIJE:  Daunov sindrom (Trizomija 21) – Dodatna kopija 21.hromozoma (1 prema 700) Edvardsov sindrom (Trizomija 18) – Dodatna kopija 18.hromozoma (1 prema 5.000) Patau sindrom (Trizomija 13) – Dodatna kopija 13.hromozoma (1 prema 16.000) INFORMACIJE O POLU (muški/ženški)

Laboratorijske genetičke konsultacije za NIPT testove

U Beo-Lab laboratoriji uz VERACITY i VERAgen neinvanzivne prenatalne testove, u mogućnosti ste da dobijete uslugu konsultacije laboratorijskog genetičara, pre i posle samog testiranja.

Kroz naše laboratorijske genetičke konsultacije za NIPT testove i kod prirpeme za VTO, bićete u mogućnosti da se adekvatno usmerite na analize koje su vam tražene, posavetujete se o onome što vas zanima u domenu genetičkog testiranja muškog i ženskog infertiliteta i završite ovaj veliki deo pripreme za VTO proceduru u najkraćem mogućem roku.

Za sve pacijente koji se odluče za neki od NIPT testova, genetičke konsultacije su besplatne.

Najčešće postavljana pitanja vezana za VERACITY test

  • Zašto su VERACITY testovi važni za mene?
  • Zašto bi trebalo da se odlučim za VERACITY?
  • Kako se izvodi VERACITY test ?

 

Zašto su VERACITY testovi važani za mene?

Neinvazivno prenatalno testiranje je važno jer pruža bezbedan i precizan način da se beba testira pre rođenja na prisustvo genetičkih poremećaja, od kojih je najčešći Daunov sindrom.

Pre uvođenja ovog revolucionarnog testiranja, opcije za otkrivanje Daunovog sindroma su bile:

Skrining metode koje kombinuju ultrazvučni pregled sa drugim laboratorijskim ispitivanjima, a koje imaju nisku preciznost (otprilike 80-95%)

Prenatalna dijagnostika visoke preciznosti koja koristi invazivne metode (amniocenteza ili biopsija horionskih čupica – horiocenteza) koje nose rizik od 0,5% za spontani pobačaj.

VERACITY je neinvazivni prenatalni test nove generacije koji ima značajno veću preciznost (>99%) i ne nosi rizik od gubitka trudnoće.

 

SAZNAJ VIŠE

Preporučujemo vam da pročitate i tekst:

Amniocenteza vs. NIPT – Kako doneti ispravnu odluku?

Amniocenteza vs. NIPT – kako doneti ispravnu odluku?

 

Zašto bi trebalo da se odlučim za VERACITY test?

VERACITY je izuzetno precizan neinvazivni prenatalni test nove generacije. Može se uraditi kod svih jednoplodnih trudnoća nakon 10- te nedelje, kao i kod trudnoća začetih nekom od IVF procedura.

Visoka preciznost VERACITY testa je dokazana u nekoliko kliničkih validacionih studija koje su sprovedene na stotinama uzoraka.

U pitanju je test koji vama i vašem lekaru obezbeđuje rezultate u roku od 10 dana nakon prijema uzorka u našu laboratoriju.

VERACITY je bezbedan kako za majku, tako i za plod, jer se izvodi na uzorku koji se dobija jednostavnim vađenjem venske krvi.

Kako se izvodi test?

Za VERACITY test je potreban uzorak krvi majke. Uzorkovanje izvodi Vaš lekar ili laboratorijski tehničar.

Uzorak krvi se šalje u našu partnersku laboratoriju NIPD genetics, a rezultati se upućuju vašem lekaru i vama u roku od 10 radnih dana.

U Beo-lab laboratorijama su vam dostupne konsultacije sa genetičarem pre i posle testiranja.

 

Imam još pitanja, kako mogu da dobijem dodatne informacije?

Za sve dodatne informacije, kontaktirajte nas putem kontakt forme ili putem brojeva telefona call centra Beo-lab laboratorija 011/3622-888 i 011/309-66-63.

U Beo-lab laboratorijama možete uraditi napredne, potpuno automatizovane serološke testove novije generacije:

CMIA (IgG antitela)
CLIA (IgM antitela)
ECLIA (IgG, IgA i IgM antitela)

Ukoliko vam je serološki test na SARS-CoV-2 antitela potreban radi putovanja u inostranstvo, molimo vas da proverite sa ambasadom date zemlje, da li postoji zahtev za posebnom vrstom serološkog testa, kako bi bili sigurni da je zahtevani test u skladu sa testovima dostupnim u Beo-lab laboratorijama.