Paneli

Tim stručnjaka Beo-lab laboratorija je pripremio za vas panele preventivnih analiza namenjenih celoj porodici.
Kako bismo Vam što veći broj analiza učinili pristupačnim, stručni tim medicinskih biohemičara je kreirao blizu 30 različitih panela analiza koje su korisnicima naših usluga najčešće potrebne.
Pregled panela možete filtrirati klikom na grupe panela ( kao što su Alergije, Dijabetes, Osteoporoza, Roditeljstvo itd).
U grupi Svi paneli možete pronaći sve dostupne panele Beo-lab laboratorijske dijagnostike. U grupi Akcija se nalaze paneli koji su trenutno aktuelni po promotivnim cenama.

Za više informacija o svakom panelu, možete kliknuti na sliku određenog panela kako biste dobili precizne informacije o tome kome je panel namenjen, da li je potrebna određena priprema, kao i koje je vreme izdavanja rezultata.

beolab-white-180

Ako se vratimo u istoriju i pogledamo unazad, sve značajne kompanije u svetu su krenule sitnim koracima, kombinujući viziju, upornost, strpljenje, šanse i inovacije.

Istorija razvoja Beo-lab laboratorija u tom smislu, nije izuzetak.

Vraćamo se unazad samo da bi videli koliko nas je fokus na srce Beo-Laba odveo napred.
Srce naše kompanije su pacijenti i njihove potrebe iz oblasti laboratorijske dijagnostike.

Beo-lab laboratorije, Medicover/Synevo , pripadajući logotip i sve povezane Beo-lab marke su registrovani zaštitni znakovi kompanije Beo-lab laboratorije. Sve oznake trećih strana - ® i ™ - vlasništvo su njihovih vlasnika. © 2000-2019 Beo-lab laboratorije. Sva prava zadržana