Call Centar: +381 11 3622888
Pretraga
Close this search box.
podrška je bitna

“Let‘s care more” – podrška je bitna

Let‘s care more je društveno odgovorna kampanja Beo-lab laboratorija, kroz koju smo, uz finansijsku podršku Medicover fondacije, donirali 140 preventivnih ginekoloških pregleda sa ultrazvukom. Pregledi su namenjeni ženama iz društveno ugroženih kategorija u Srbiji- ženama iz sigurnih kuća, žrtvama nasilja i samohranim majkama.

Po deset pregleda je obezbeđeno za žene iz: Velike Plane, Smederevske Palanke, Vrnjačke banje, Vršca, Inđije, Kragujevca, Nove Pazove, Novog Pazara, Negotina, Niša, Pančeva, Novoga Sada i Beograda, iz svh gradova u kojim Beo-lab ima  laboratorije.  

Ovo je nastavak društveno odgovorne kampanje Beo-lab laboratorija iz decembra 2018. pod nazivom „Brinem o sebi jer redovni pregledi otkrivaju promene na vreme“. Kroz ovu kampanju smo putem društvenih mreža, Fb i Instagrama, poklonili ženama u Srbiji 125 besplatnih PAPA testova.

“Let‘s care more” - podrška je bitna 1

Poruka kampanje #brinemosebi je podigla svest o značaju redovnih godišnjih kontrola i PAPA testa u prevenciji raka grlića materice.

Činjenica da je kroz prvu kampanju iskorišćeno 80% poklonjenih PAPA testova i da se glas o važnosti prevencije širio društvenim mrežama, kroz lična iskustva učesnica kampanje i dobrovoljnim angažovanjem influensera. Zbog svega učinjenog smo veoma ponosni i zadovoljni jer smo dali doprinos u prevenciji raka grlića materice.

A onda smo poželeli da učinimo više…

Inicijativa zaposlenih Beo-lab laboratorija je bila da se, pored besplatog PAPA testa u Beo-lab laboratorijama, obezbedi određenom broju žena besplatan kompletan preventivni ginekološki pregled sa ultrazvukom.

#podrškajebitna je projekat koji su realizovali zaposleni Beo-lab laboratorija uz inicijativu Medicover fondacije da finansijski podrže realizaciju projekta od značaja za lokalnu zajednicu.

“Let‘s care more” - podrška je bitna 2

Ideja kojom smo se vodili bila je podrška ženama žrtvama nasilja, ženama iz sigurnih kuća i samohranim majkama, koje zbog životnih izazova sa kojima se suočavaju nemaju često mogućnost za adekvatnu brigu o svom zdravlju i redovnim pregledima.  

Želja nam je da ovom kampanjom pošaljemo poruku da, uprkos izazovima sa kojima se suočavaju, treba da znaju da nisu same. Nadamo se da će im ova podrška omogućiti da još hrabrije nastave dalјe i da im njhovo psiho-fizičko zdravlje uvek bude na prvom mestu.

Želimo da se zahvalimo volonterima Beo-lab laboratorija na angažovanju, kao i Medicover fondaciji na finansijskoj podršci i tome što  je prepoznala ovaj projekat kao vredan pažnje.

Projekat  #podrška je bitna traje do 30.11  do kada će se obaviti svih 140 pregleda.

Nadamo se da će žene koje iskoriste preglede kroz ovaj projekat nastaviti da redovno brinu o sebi i u narednom periodu.

Projekat se ralizuje uz profesionalnu i stručnu podršku lekara ginekologa, saradnika Beo-lab laboratorija. Hvala vam na poverenju i partnerstvu. Ginekološke ordinacije partneri kampanje su:

 1. Ginekologija Andrejević – Vrnjačka banja,
 2. Gala Medica Beograd,
 3. Specijalistička ginekološko-akušerska ordinacija „Zdravković“ – Pančevo,
 4. Ars Medica – Novi Pazar,
 5. Ilinka Paunović Lukić – Ginekološka ordinacija Velika Plana,
 6. Poliklinika Vis Vitalis – Negotin,
 7. ETRA Ginekološka ordinacija – Niš,
 8. Ginekološka ordinacija „Maksimović“ – Novi Sad,
 9. Ginekološko-akušerska ordinacija „Ginordi“ Inđija,
 10. Ginekološko-akušerska ordinacija Dr Spomenka – Kragujevac,
 11. Ginekološka ordinacija Dr Trifunović – Nova Pazova
 12. Specijalistička ginekološka ordinacija Petrov – Vršac

 Let‘s care more

podrška je bitna

Tokom trajanja kampanje #podrskajebitna do 30.11. svim ženama u Beo-lab laboratorijama biće obezbeđen popust od 30% na preventivni ginekološko-laboratorijski panel.

Pozivamo vas da se upoznate sa Pripremom za uzimanje uzorka PAPA testa jer je priprema važna za dobijanje pouzdanih i tačnih rezultata.  

Za sva dodatna pitanja u vezi sa kampanjom možete nas kontaktirati putem call centra : +381 11 36 22 888 ili putem kontakt forme.

Vaše Beo-lab laboratorije!

Ukoliko Vam se sviđa članak podelite ga sa prijateljima.

Facebook
LinkedIn
Podeli na mrežama:
Facebook
LinkedIn

Najnovije objave

Preventivni paneli

Beo-lab tim odgovara na vaša pitanja

Poruči analize onlajn i ostvari popust od 10%

Samo u Beo-lab laboratorijama laboratorijske analize možete poručiti onlajn.

 • Prednost pri dolasku u laboratoriju
 • Obavite konsultacije pri izboru analiza
 • Kupite testove svojim članovima porodice