Call Centar: +381 11 3622888
Pretraga
Close this search box.

STD 5- Bilo kojih pet navedenih patogena, PCR (bris/urin/semena tečnost)

Šifra GEN068 Kategorija Tag
Vreme izdavanja rezultata: 5 radnih dana

Kratak opis analize

10,500.00din

Genetika PCR logo Beo-lab

STD (polno prenosive bolesti) na bilo koje pojedinačne patogene se mogu raditi iz uzorka cervikalnog brisa kod žena tj. iz uzorka brisa uretre i/ili semene tečnosti kod muškaraca, kao i iz prvog jutarnjeg urina PRVI MLAZ (oba pola) visoko preciznom PCR metodom kojom se detektuje DNK patogena, uzročnika tegoba u genitalnom traktu. PCR metoda detektuje i najmanje koncentracije bakterije, što ovaj način dijagnostike čini veoma preciznom.

Patogeni koji se određuju u okviru Beo-lab STD dijagnostike polno prenosivih bolesti PCR metodom su:

  • Ureaplasma urealyticum
  • Ureaplasma parvum
  • Chlamydia trachomatis
  • Mycoplasma genitalium
  • Mycoplasma hominis
  • Neisseria gonorrhoeae
  • Treponema Pallidum
  • Trichomonas vaginalis

Prilikom poručivanja STD analize kroz E-laboratoriju, budite ljubazni pa nam u polju za napomenu naglasite koji patogen je potrebno ispitati, kao i da li će uzorak za analizu biti prvi jutarnji urin PRVI MLAZ ili genitalni bris.

Napomena za cervikalni/vaginalni bris

Na sledećim lokacijama Beo-lab laboratorija je dostupno uzimanje vaginalnih i cervikalnih briseva. Osim u centralnoj laboratoriji, u Resavskoj 58-60, na ostalim lokacijama je potrebno zakazati dolazak radi uzorkovanje genitalnih briseva.

Zakazivanje dolaska možete obaviti pozivom na broj laboratorije u koju želite da dođete, i biće Vam obezbeđen prvi slobodni termin.

Napomena za uretralni bris

Osim u centralnoj laboratoriji, u Resavskoj 58-60, na ostalim lokacijama je potrebno zakazati dolazak radi uzorkovanje genitalnih briseva.

Zakazivanje dolaska možete obaviti pozivom na broj laboratorije u koju želite da dođete, i biće Vam obezbeđen prvi slobodni termin.

 Na sledećim lokacijama Beo-lab laboratorija je dostupno uzimanje uretralnih briseva:

Ukoliko želite da vaš urolog uradi uzorkovanje, možete uzorke dostaviti lično u neku od naših laboratorija, kako u Beogradu tako i u ostatku Srbije (vama najbližu) ili da dostavljanje uzorka do laboratorije ordinacija uslužno uradi za vas.

Beo-lab patronažna služba
7 dana u nedelji

Zakažite dolazak našeg patronažnog tima na vašu adresu i platite unapred uslugu patronaže, kao i potrebne analize, platnom karticom putem E-laboratorije.

Korišćenjem E-laboratorije, zadržavanje našeg stručnog tima u vašem domu će biti minimalno.