Call Centar: +381 11 3622888
Pretraga
Close this search box.

Prva konsultacija odrasli

Šifra FM001 Kategorija
Vreme izdavanja rezultata: 0

Kratak opis analize

Dr Milka Popović pruža stručne konsultacije na bazi znanja funkcionalne medicine, fokusirana na traženje uzroka hroničnih bolesti i tegoba prisutnih stanja kroz individualni pristup pacijentu.

12,500.00din

Funkcionalna medicina logo Beo-lab

Stručne konsultacije u kabinetu za funkcionalnu medicinu

Funkcionalna medicina je pristup usmerena ka individualnom lečenju/tretmanu svakog pacijenta, fokusirajući se na pronalaženje osnovnog uzroka bolesti i tegoba prisutnih stanja.

Funkcionalna medicina posmatra osobu kao celinu, uzimajući u obzir sve aspekte njenog stila života. Na taj način, zdravlje se posmatra kao vitalnost i postojanje ravnoteže između svih unutrašnjih i spoljašnjih faktora, kao i uticaja sredine, a ne samo kao odsustvo bolesti.

U kabinetu za funkcionalnu medicinu  Poliklinike Medi Partner  pored stručne konsultacije na raspolaganju vam je veliki broj dijagnostičkih testova u Beo-Labu, koji povezuju funkcionalni pristup pacijentu, kako sa osnovnom, tako i sa specijalnom laboratorijskom dijagnostikom.

Ko je dr Milka Popović?

Dr Popović se 18 godina bavi pružanjem usluge stručne konsultacije kroz individualni pristup pacijentu, a na osnovu:

  • procene zdravstvenog stanja pacijenta
  • informacija dobijenih od pacijenta o tegobama i učestalostima pojave određenih simptoma
  • anamneze i istorije bolesti
  • dobijenih rezultata laboratorijsko-dijagnostičkih testova namenjenih svakom pojedincu ponaosob

Kome su namenjene stručne konsultacije sa dr Milkom Popović?

Pacijenti dr Milke Popović su osobe koje brinu o svom zdravlju i koji žele da održavaju dobro zdravlje, primenjujući naučna otkrića i znanja iz oblasti funkcionalne medicine u preventivne svrhe.

Takođe, doktorka Milka Popović pomaže i osobama sa hroničnim bolestima (dijabetesom, raznim autoimunim oboljenjima, digestivnim problemima), sportistima i deci sa poremećajima autističnog spektra, koji žele da unaprede svoje trenutno zdravstveno stanje i kvalitet života.

Bez obzira koji je razlog vašeg dolaska, dr Milka Popović će vam pomoći kroz davanje smernica kada je ishrana i suplementacija u pitanju, kroz individualni pristup, a sve sa ciljem da unapredite sveukupno fizičko i mentalno zdavlje.

Šta dobijate kroz obavljenu stručnu konsultaciju?

Funkcionalni pristup pacijentu podrazumeva sagledavanje svakog pojedinca kao jedinstvene individue. Zato je naša preporuka da, pre nego što se odlučite da uradite bilo koji test iz oblasti specijalne laboratorijske dijagnostike, dođete na stručne konsultacije kod dr Milke Popović.

Dr Milka Popović će moći nakon konsultacija da vam preporuči testove na osnovu vaših realnih potreba radi sveobuhvatnog sagledavanja stanja vašeg organizma, jer će doktorka proći sa vama kroz sve prisutne simptome, tegobe, učestalost i pojavu istih koji verovatno, u velikoj meri, utiču na kvalitet vašeg svakodnevnog života.

Šta je sve uključeno u cenu stručne konsultacije?

Konsultacije traju sat vremena nakon kojih dobijate:

  • Preporuku za testove i analize koje bi trebalo da uradite, a na osnovu vaših realnih potreba (osnovna i/ili specijalna laboratorijska dijagnostika);
  • Tumačenje dobijenih rezultata laboratorijskih nalaza;
  • Personalizovan plan i program ishrane na osnovu dobijenih rezulata;
  • Po potrebi, program personalizovane suplementacije.

Kako mogu da zakažem konsultacije kod dr Popović?

Kabinet za Funkcionalnu medicinu dr Milke Popović se nalazi na adresi Poliklinika Medi Partner, Resavska 65, Beograd

Termin konsultacija možete zakazati slanjem mail-a na funkcionalnamedicina@beo-lab.rs ili pozivom na broj +38162207246 radnim danima (ponedeljak-petak), od 08h-16h.

Ukoliko niste u mogućnosti da dođete lično, dostupne su i online konsultacije sa dr Milkom Popović, putem telefonskog poziva na WhatsApp-u, Viberu ili putem Teams aplikacije na srpskom ili engleskom jeziku.

Plaćanje konsultacije je moguće platnom karticom putem E-laboratorije ili na osnovu poslatog predračuna, kako biste izvršili uplatu direktno na žiro račun Poliklinike Medi Partner.

Beo-lab patronažna služba
7 dana u nedelji

Zakažite dolazak našeg patronažnog tima na vašu adresu i platite unapred uslugu patronaže, kao i potrebne analize, platnom karticom putem E-laboratorije.

Korišćenjem E-laboratorije, zadržavanje našeg stručnog tima u vašem domu će biti minimalno.