Call Centar: +381 11 3622888
Pretraga
Close this search box.
studentski popust

Studentski popust u Beo-Lab laboratorijama

Da li ti se čini da si bez snage, iscrpljen/a i umoran/a? Kosa ti se masti više nego inače, a sa druge strane je na krajevima suva, dok su ti nokti na rukama krti i lome se. Jesen i zima doneli su puno promena u tvoj život.  

Meseci bez mamine kuhinje i ishrana u studentskoj menzi su broj 1. na spisku životnih novina. Sigurno znaš dobro na šta mislim!

Uz predavanja i vežbe (nekada i po ceo dan) ne stižeš da redovno jedeš ili pribegavaš brzoj i nezdravoj hrani. A onda učenje za kolokvijum i ispite do kasnih sati i sav, sada već nagomilani stres oko toga. Pa izlasci, žurke, bioskop i sedeljke sa ortacima i ortakinjama. Malo sna i puno kofeina.

Sve to zna da iscrpi mlad organizam, onda je sav ovaj umor i nedostatak snage i energije logičan.

Međutim, ponekad ni mi a ni naši roditelji nismo ni svesni da je umor koji nas prati, često simptom loše krvne slike, smanjenog vitamina D, jer te sunce slabo viđalo ili /i  smanjenog gvožđa u krvi, manjka kalijuma, kalcijuma i drugih minerala i vitamina.

Preventivna laboratorijska dijagnostika važna stavka na „To do listi“

Uz sve obaveze koje  svakodnevno imaš, predlažemo ti za trenutak da zastaneš i proveriš svoje zdravlje, a onda da ga unaprediš i ojačaš kako bi proleće dočekao/la bez „prolećnog umora“ spremna za novi ispitni rok i letnje žurke.  

I da, laboratorijska dijagnostika je ovde rešenje i to redovna preventivna laboratorijska dijagnostika – brza, jednostavna, pristupačna i pouzdana.

Ne čekaj da krene da ti opada kosa, lome se i listaju nokti, izlaze bubuljice, da si bez snage i volje da ustaneš ujutru, da bi krenuo/la da brineš o svom zdravlju.

Studentski popust 15%

Ako se pronalaziš u ovoj priči, dobra vest za tebe je da su BEO-Lab laboratoroje za sve studente obezbedile POPUST od 15% na sve laboratorijske analize.

Tim stručnjaka Beo-Lab laboratorija, spreman je ti da odgovore na sva tvoja pitanja, ako se možda dvoumiš „Koja je analiza potrebna ili važna baš za mene?“

 Pozovi drugaricu i/ili druga i posetite zajedno neku od Beo-Lab laboratorija širom Srbije, ili se jednostavno pre dolaska informišite pozivom našeg  Call Centra na telefon: +381 11 36 22 888.

Ukoliko Vam se sviđa članak podelite ga sa prijateljima.

Facebook
LinkedIn
Podeli na mrežama:
Facebook
LinkedIn

Najnovije objave

Preventivni paneli

Beo-lab tim odgovara na vaša pitanja

Poruči analize onlajn i ostvari popust od 10%

Samo u Beo-lab laboratorijama laboratorijske analize možete poručiti onlajn.

  • Prednost pri dolasku u laboratoriju
  • Obavite konsultacije pri izboru analiza
  • Kupite testove svojim članovima porodice