Call Centar: +381 11 3622888
Pretraga
Close this search box.
medicover preuzimanje

Medicover preuzeo centar za genetičku dijagnostiku iz Nemačke

Beo-lab laboratorije je 14. Septembar 2018. je izvršio preuzimanje Centra za genetičku dijagnostiku „Dr. Klein, Dr. Rost i kolege“ u Martinsriedu, u blizini Minhena, Nemačka.

Laboratorija ima snažnu poziciju u oblasti genetskog testiranja, patologije, transfuziologije, mikrobiologije i virusologije i shodno tome će poboljšati ponudu grupacije u ovim oblastima.

Preuzimanje Centra će takođe stvoriti platformu za dalje širenje grupacije u južnoj Nemačkoj.

Beo-lab laboratorije žele dobrodošlicu timu iz Centra za genetičku dijagnostiku „Dr. Klein, Dr. Rost i kolege“  u Medicover porodicu.

Dr Klein više od 20 godina razvija svoju poziciju na tržištu u Nemačkoj, izgradivši jedan od najširih genetičkih portfolia u zemlji.

Ponosni smo što je jedna takva institucija postala deo naše grupe. Radićemo sada  zajedno, razvijajući dalje našu ekspertizu u genetic i time pružiti stvarnu vrednost pacijentima, medicinskim ustanovama i partnerskim kliničkim organizacijama.

Beo-lab laboratorije od 2012 godine su deo Medicover grupe

Beo-Lab laboratorije su 2012 godine  prepoznati kao pouzdan partner od strane Synevo laboratorije i postajemo deo Medicover Grupe.

Medicover je švedska grupacija prisutna na tržištu preko 23 godine. Pored Švedske i Velike Britanije, imaju svoja predstavništva i u 10 evropskih zemalja ( neke od njih su Nemačka, Rusija, Poljska, Ukrajina Belorusijia, Srbija… ). Čineći mrežu od preko 100 laboratorija.

Sa ulaskom u  grupu, dobili smo mogućnost da na Srpskom tržiše donesemo savremenije metode uzrokovanja tradicionalnih laboratorijskih testova, ali i laboratorijske testove poslednje generacije iz različitih oblasti:

Ukoliko Vam se sviđa članak podelite ga sa prijateljima.

Facebook
LinkedIn
Podeli na mrežama:
Facebook
LinkedIn

Najnovije objave

Preventivni paneli

Beo-lab tim odgovara na vaša pitanja

Poruči analize onlajn i ostvari popust od 10%

Samo u Beo-lab laboratorijama laboratorijske analize možete poručiti onlajn.

  • Prednost pri dolasku u laboratoriju
  • Obavite konsultacije pri izboru analiza
  • Kupite testove svojim članovima porodice