Call Centar: +381 11 3622888
Pretraga
Close this search box.
Laboratorijska dijagnostika podpomognute oplodnje

Laboratorijska dijagnostika kod potpomognute oplodnje

Drugi međunarodni festival potpomognute oplodnje u organizaciji Udruženja “Šansa za roditeljstvo” održava se 12. i 13.oktobra u Beogradu, u Envoy Conference & Event centru, Gospodar Jevremova 47,  u periodu 10-19h. Ulaz na festival kao i sve organizovane aktivnosti i predavanja tokom dva dana festivala su besplatni.  

Festival je namenjen kako članovima udruženja “Šansa za roditeljstvo“ tako i svim  parovima koji imaju poteškoća sa začećem.  Posetiocima Festivala će na jedinstven i zanimljiv način eminentni stručnjaci pomoći u razrešavanju brojnih dilema sa kojima se parovi susreću na putu do potomstva.

Beo-lab laboratorije će i ove godine uzeti aktivno učešće na festivalu. Možete nas posetiti na Beo-lab laboratorije štandu tokom prvog dana festivala, u subotu 12.10. u periodu 10-19h.

Prvog dana festivala, u subotu, 12.10. u terminu od 14:30-15:30 imaćemo i kratku prezentaciju informativno-edukativnog karaktera.

Tema prezentacije je Laboratorijska dijagnostika kod potpomognute oplodnje – najčešće nedoumice

Predavač je mr ph Biljana Glišić, specijalista medicinske biohemije.

Prezentacija Beo-lab laboratorija će biti održana u maloj Rembrant sali u suturenu Envoy Conference centra. Prezentacija će trajati  1h i tokom nje, magistra Biljana Glišić će Vas informisati o laboratorijskoj dijagnostici potrebnoj tokom pripreme za procedure biomedicinski potpomognute oplodnje.

Više o prezentaciji Beo-lab laboratorija

Ukoliko se prijavite da prisustvujete, na prezentaciji ćete moći da saznate više  o najčešćim nedoumicama koje parovi imaju u vezi sa laboratorijskim analizama potrebnim u procesu potpomognute oplodnje:

  • Zašto mi se baš te analize traže?
  • Zašto su nekome tražene određene analize, a nekome nisu?
  • Koji je značaj određenih laboratorijskih testova?
  • Da li i na koji način utiču lekovi, suplementacija, hrana, doba dana, dan mensturalnog ciklusa na određene parametre?

Po završetku prezentacije, imaćete prililku da postavite pitanja magistri Biljana Glišić i dobijete odgovore na sve ono što vas interesuje u vezi sa laboratorijskom dijagnostikom.

Prezentaciji može prisustvovati najviše 15 ljudi, stoga su kreirane prijave putem linka bit.ly/2ku4QK7

Više o predavaču mr ph Biljani Glišić, specijalisti medicinske biohemije

Biljana Glišić je rođena 1970. godine u Beogradu. Završila je Farmaceutski fakultet u Beogradu, smer diplomirani farmaceut-medicinski biohemičar, 1994. godine. Specijalizaciju iz medicinske biohemije na Farmaceutskom fakultetu završila je 2009. godine. Trenutno se nalazi na doktorskim studijama na Medicinskom fakultetu u Beogradu, studijski program – molekularna medicina.

U periodu od 1995. do 2014. godine radila je u Centru za medicinsku biohemiju Kliničkog centra Srbije u biohemijskim laboratorijama Instituta za endokrinologiju, dijabetes i bolesti metabolizma, Urgentnog centra i Urološke klinike.

Od 2014-te do 2019-te godine radi kao rukovodilac laboratorije u Laboratoriji Centar u Beogradu.

Od 2019-te je zaposlena u Beo-lab laboratoriji.

Od 2012. godine radi i kao saradnik u nastavi na radnom mestu asistenta za Biomedicinske nauke na Farmaceutskom fakultetu u Novom Sadu na predmetima Klinička biohemija sa molekularnom dijagnostikom, Klinička enzimologija i Hematologija.

Član je Društva medicinskih biohemičara Srbije (od 1995. godine), Komore biohemičara Srbije (od 2007. godine), Udruženja androloga Srbije (od 2013. godine) i Serbian Society for Clinical Laboratory Medicine and Science (od 2019. godine).

Učesnik je brojnih domaćih i internacionalnih kongresa i simpozijuma,kao i autor i koautor brojnih radova publikovanih u nacionalnim i internacionalnim časopisima.

Subota, 12.10. od 14:30 – 15:30.

Tema prezentacije: Laboratorijska dijagnostika kod potpomognute oplodnje – najčešće nedoumice

Predavač: mr ph Biljana Glišić, specijalista medicinske biohemije

Mala Rembrant sala – Envoy Conference Hall

Gospodar Jevremova 47, Beograd

Zbog ograničenog broja mesta, molimo vas da se na vreme prijavite i rezervišete svoje mesto. Prijave putem linka bit.ly/2ku4QK7

Ukoliko Vam se sviđa članak podelite ga sa prijateljima.

Facebook
LinkedIn
Podeli na mrežama:
Facebook
LinkedIn

Najnovije objave

Preventivni paneli

Beo-lab tim odgovara na vaša pitanja

Poruči analize onlajn i ostvari popust od 10%

Samo u Beo-lab laboratorijama laboratorijske analize možete poručiti onlajn.

  • Prednost pri dolasku u laboratoriju
  • Obavite konsultacije pri izboru analiza
  • Kupite testove svojim članovima porodice