Kongres Tima Medicinskih Biohemičara

Učešće Beo-lab laboratorija na Kongresu Tima Medicinskih Biohemičara

U subotu 02.11.2019. i nedelju 03.11.2019. na Farmaceutskom fakultetu u Beogradu održan je Drugi kongres Tima medicinskih biohemičara Farmaceutskog fakulteta pod nazivom „Korak bliže budućnosti – Inovacije. Automatizacija. POCT.“

Kroz niz predavanja i interaktivnih radionica studentima Farmaceutskog fakulteta su predstavljene nove tehnologije u rutinskoj upotrebi, kao i brzi progres i promena načina svakodnevnog rada u laboratoriji.

Isped Beo – lab laboratorija koleginica mr ph med.biohem. Sanja Pavlović je bila jedan od predavača na događaju. U bloku predavanja pod nazivom “Inovacije”, Sanja Pavlović je održala prezentaciju na temu Beo-lab laboratorije kao članica internacionalne Medicover mreže-Medicinski biohemičar kao stručni saradnik u internacionalnoj mreži laboratorija.

Pored toga, Sanja Pavlović je, zajedno sa kolegama biohemičarima učestvovala u panel diskusiji pod nazivom “ Kad porastem biću medicinski biohemičar“. Tokom panel diskusije, studenti su imali priliku da se informišu na kojim sve pozicijama izvan laboratorije može da se zaposli magistar farmacije – medicinske biohemije.

Zahvalnica za uspešnu saradnju i doprinos Kongresu

Tim medicinskih biohemičara u okviru Studentske organizacije Farmaceutskog fakulteta u Beogradu (BPSA) je Beo-lab laboratorijama, kao i koleginici Sanji lično dodelio zahvalnicu za uspešnu saradnju i doprinos u realizaciji ovog projekta studenata.

Beo-lab laboratorije se sa ponosom i zadovoljstvom zahvaljuju studentima smera magistar farmacije – medicinski biohemičar i organizacionom odboru Kongresa na ukazanom poverenju i na tome što su prepoznali rad i kvalitet Beo-lab laboratorija.

Datum objave 7.12.2019

Ukoliko vam se sviđa članak, podelite ga sa prijateljima.

beolab-white-180

Ako se vratimo u istoriju i pogledamo unazad, sve značajne kompanije u svetu su krenule sitnim koracima, kombinujući viziju, upornost, strpljenje, šanse i inovacije.

Istorija razvoja Beo-lab laboratorija u tom smislu, nije izuzetak.

Vraćamo se unazad samo da bi videli koliko nas je fokus na srce Beo-Laba odveo napred.
Srce naše kompanije su pacijenti i njihove potrebe iz oblasti laboratorijske dijagnostike.

Beo-lab laboratorije, Medicover/Synevo , pripadajući logotip i sve povezane Beo-lab marke su registrovani zaštitni znakovi kompanije Beo-lab laboratorije. Sve oznake trećih strana - ® i ™ - vlasništvo su njihovih vlasnika. © 2000-2019 Beo-lab laboratorije. Sva prava zadržana