Call Centar: +381 11 3622888
Pretraga
Close this search box.
Kongres Tima Medicinskih Biohemičara

Kongres Tima Medicinskih Biohemičara

Učešće Beo-lab laboratorija na Kongresu Tima Medicinskih Biohemičara

U subotu 02.11.2019. i nedelju 03.11.2019. na Farmaceutskom fakultetu u Beogradu održan je Drugi kongres Tima medicinskih biohemičara Farmaceutskog fakulteta pod nazivom „Korak bliže budućnosti – Inovacije. Automatizacija. POCT.“

Kroz niz predavanja i interaktivnih radionica studentima Farmaceutskog fakulteta su predstavljene nove tehnologije u rutinskoj upotrebi, kao i brzi progres i promena načina svakodnevnog rada u laboratoriji.

Isped Beo – lab laboratorija koleginica mr ph med.biohem. Sanja Pavlović je bila jedan od predavača na događaju. U bloku predavanja pod nazivom “Inovacije”, Sanja Pavlović je održala prezentaciju na temu Beo-lab laboratorije kao članica internacionalne Medicover mreže-Medicinski biohemičar kao stručni saradnik u internacionalnoj mreži laboratorija.

Pored toga, Sanja Pavlović je, zajedno sa kolegama biohemičarima učestvovala u panel diskusiji pod nazivom “ Kad porastem biću medicinski biohemičar“. Tokom panel diskusije, studenti su imali priliku da se informišu na kojim sve pozicijama izvan laboratorije može da se zaposli magistar farmacije – medicinske biohemije.

Zahvalnica za uspešnu saradnju i doprinos Kongresu

Tim medicinskih biohemičara u okviru Studentske organizacije Farmaceutskog fakulteta u Beogradu (BPSA) je Beo-lab laboratorijama, kao i koleginici Sanji lično dodelio zahvalnicu za uspešnu saradnju i doprinos u realizaciji ovog projekta studenata.

Beo-lab laboratorije se sa ponosom i zadovoljstvom zahvaljuju studentima smera magistar farmacije – medicinski biohemičar i organizacionom odboru Kongresa na ukazanom poverenju i na tome što su prepoznali rad i kvalitet Beo-lab laboratorija.

Ukoliko Vam se sviđa članak podelite ga sa prijateljima.

Facebook
LinkedIn
Podeli na mrežama:
Facebook
LinkedIn

Najnovije objave

Preventivni paneli

Beo-lab tim odgovara na vaša pitanja

Poruči analize onlajn i ostvari popust od 10%

Samo u Beo-lab laboratorijama laboratorijske analize možete poručiti onlajn.

  • Prednost pri dolasku u laboratoriju
  • Obavite konsultacije pri izboru analiza
  • Kupite testove svojim članovima porodice