synevo

Od septembra 2012. godine, Beo-Lab je deo mreže Medicover laboratorija (Synevo diagnostics). Medicover je švedski, vodeći međunarodni privatni zdravstveni sistem, osnovan 1995. godine.

Medicover mreže laboratorija su prisutne u 10 zemalja (Nemačka, Poljska, Ukrajina, Belorusija, Rumunija, Bugarska, Moldavijam Srbija, Turska i Gruzija).

Prema podacima za 2017 tu godinu, Medicover diagnostics  mrežu čini 91 medicinska laboratorija u kojima je izvršeno 124 miliona laboratorijskih analiza za više od 12,5 miliona pacijenata, kao i 511 jedinica za uzimanje uzoraka (krv, urin i tkivo).

Sve laboratorije i punktovi poštuju najzahtevnije standarde kvaliteta i akreditovani su prema standardima ISO 15189, ISO 17025 i GCLP (good clinical laboratory practice).

Najsavremenija tehnologija, iskusni stručnjaci

Usluge Synevo laboratorija su dostupne bolnicama, državnim i privatnim zdravstvenim ustanovama, kao i lekarima i pacijentima. Pored toga Synevo laboratorije pružaju podršku i farmaceutskim i biotehnološkim kompanijama u sprovođenju kliničkih ispitivanja preko najveće harmonizovane mreže laboratorija u Centralnoj i Istočnoj Evropi.

Preko 3000 različitih testova

U najvećoj Synevo laboratoriji koja se nalazi u Berlinu, Nemačka, moguće je analizirati preko 3000 različitih laboratorijskih testova, što predstavlja veliku korist za pacijente kojima su potrebni rezultati retkih i novih analiza u dijagnostičke svrhe.

synevo1

Testovi koji se rade u Synevo laboratorijama predstavljaju rutinske, ali i najsavremenije laboratorijske parametre iz sledećih oblasti:

1.icon
Alergija i autoimuna dijagnostika Bakteriologija, parazitologija Biohemija i imunologija Transfuziologija / određivanje krvne grupe i tipizacija
2.icon
Tumorski markeri Klinička hemija Citologija Hematologija Histopatologija
3.icon
HLA tipizacija Humana genetika Higijena Imunologija
4.icon
Dijagnostika infektivnih odeljenja Mikrobiologija Molerkularna biologija Farmakologija / toksikologija
podrska

Podrška humanitarnim akcijama

Medicover posvećuje veliku pažnju održavanju i prosperitetu lokalnih zajednica u kojima je prisutan, a kroz Medicover Fondacije pruža se značajna podrška humanirarnim akcijama i sportskim manifestacijama širom Evrope.

Više informacija o Synevo/Medicover grupi je dostupno na: www.medicover.com www.medicover.com/diagnostics