Press

Press

Akcija Zdrava ljubav – info pult u TC Ušće

U okviru Beo-labove akcije organizovane na Dan zaljubljenih 14. februara 2011. godine sa ciljem podizanja svesti u javnosti o značaju preventivnih analiza radi očuvanja reproduktivnog zdravlja, postavljen je info pult u TC Ušće za kojim su građani mogli da se informišu o radu Beo-lab laboratorija ali i popune anketu o navikama kada su u pitanju analize na polne bolesti.

pogledajte galeriju slika >

Poseta novinara Beo-lab laboratoriji

Povodom dodele nagrada u okviru akcije „Analizom do zdravlja“ 27. januara 2011. godine organizovana je poseta predstavnika medija Beo-lab laboratoriji u Resavskoj ulici. Ovom prilikom novinarima je predstavljena najsavremenija laboratorijska oprema koju Beo-lab koristi kao i rad laboratorija za patohistologiju i biohemiju, a dodeljene su i nagrade za najbolji i najlošiji rezultat analiza koje su predstavnici medija radili u okviru akcije.

pogledajte galeriju slika >

Analiza krvi pre i posle praznika – radni doručak za novinare

Radi isticanja značaja preventivnih poseta laboratoriji zarad analiza i važnosti zdrave i umerene ishrane, naročito u prazničnom periodu, Beo-lab laboratorije organizovale su 30. novembra 2010. godine radni doručak za predstavike medija na kome je pokrenuta akcija „Analizom do zdravlja“ u okviru koje su prisutni novinari imali priliku da daju uzorke svoje krvi na analizu, dok će njihovi rezultati biti upoređeni sa rezultatima analiza urađenih nakon praznične sezone.

pogledajte galeriju slika >

beolab-white-180

Ako se vratimo u istoriju i pogledamo unazad, sve značajne kompanije u svetu su krenule sitnim koracima, kombinujući viziju, upornost, strpljenje, šanse i inovacije.

Istorija razvoja Beo-Lab laboratorija u tom smislu, nije izuzetak.

Vraćamo se unazad samo da bi videli koliko nas je fokus na srce Beo-Laba odveo napred.
Srce naše kompanije su pacijenti i njihove potrebe iz oblasti laboratorijske dijagnostike.

Beo-lab, Synevo, the associated logo and all associated Beo-lab marks are the registered trademarks of Beo-lab Laboratorije. All third party marks — ® and ™ — are the property of their respective owners. © 2000-2018 Beo-lab Laboratorije. All rights reserved.