Podrška deci i adolescentima lečenim od malignih bolesti

Udruženje „Čika Boca“ je udruženje koje daje podršku deci, roditeljima i starateljima dece i adolescenata, lečenim od malignih bolesti.  

Lečenje je preveliki izazov  kako za decu tako i za njihove porodice. Većina dece koja je prošla kroz lečenje kancera, opisuje taj period kao „ život na pauzi“. Isljučeni su iz školskih aktivnosti, ne mogu da se bave omiljenim sportom, a svakodnevnica im je terapija i borba za ozdravljenje.

Roditelji i deca takođe ističu, da je dan završetka lečenja, dan najsnažnijih emocija. Prati ga osećaj olakšanja, radosti, zahvalinosti, ali sa druge strane i strepnje za povratak u normalan život. Sledi period praćenja bolesti i vraćanja u redovne životne tokove.

Ono što se pokazalo kao lekovito za dušu i telo ove dece, je zajednički boravak u prirodi kroz letnji kamp pod nazivom „Mi možemo sve“ u organizaciji udruženja „Čika Boca“  gde jedni u drugima pronalaze podršku i razumevanje, životnu radost i motivaciju .

Kamp je osmišljen specijalno za njihovu sveobuhvatnu rehabilitaciju i inkluziju u svakodnevni život.

Kako je period lečenja  iscrpljujuć za porodice, i to ne samo fizički i mentalno već i finansijski, svaka donacija udruženju značajna je i dobrodošla.

Donacije omogućuju da što više porodica bude uključeno i  finansirano kroz programe koji se u okviru udruženja sprovode.

Za više o udruženju, aktivnostima i projektima udruženja  „Čika Boca“ pročitajte na linku http://www.cikaboca.org/mi-udruzenje/

Majica jedna DONACIJE vredna

Januar je mesec kada se započinje humanitarna kampanja „Majica jedna donacije vredna“ za pomoć udruženju „Čika Boca“. 

Kampanja se ne odvija u vidu klasične donacije, već se sredstva prikupljaju kroz prodaju majica i promo paketa. Cilj je da se nošenjem majica sa logom udruženja širi poruka da postoje deca obolela od raka i da im je naša pomoć dragocena.

O humanitarnoj akciji „Majica jedna donacije vredna“ saznajte više na sledećem linku. http://www.cikaboca.org/majica-jedna-donacije-vredna/

Beo-Lab laboratorije su podržale uduženje Čika Boca sa svojom donacijom u decembru 2018. godine, kupovinom poklon paketa majici i šolja.

Pozivamo vas da se i vi priključite bilo kao pojedinac ili organizacija i date svoj doprinos.

Zajedno možemo VIŠE.

Datum objave 14.1.2019

Ukoliko vam se sviđa članak, podelite ga sa prijateljima.

beolab-white-180

Ako se vratimo u istoriju i pogledamo unazad, sve značajne kompanije u svetu su krenule sitnim koracima, kombinujući viziju, upornost, strpljenje, šanse i inovacije.

Istorija razvoja Beo-lab laboratorija u tom smislu, nije izuzetak.

Vraćamo se unazad samo da bi videli koliko nas je fokus na srce Beo-Laba odveo napred.
Srce naše kompanije su pacijenti i njihove potrebe iz oblasti laboratorijske dijagnostike.

Beo-lab laboratorije, Medicover/Synevo , pripadajući logotip i sve povezane Beo-lab marke su registrovani zaštitni znakovi kompanije Beo-lab laboratorije. Sve oznake trećih strana - ® i ™ - vlasništvo su njihovih vlasnika. © 2000-2019 Beo-lab laboratorije. Sva prava zadržana