VERACITY NIPT paneli – tri opcije testa

59,500 RSD

Neinvanzivna prenatalna dijagnostika i neinvanzivni prenatalni testovi (NIPT testovi) se zasnivaju na činjenici da tokom trudnoće DNK fetusa prolazi kroz posteljicu, ulazi u krvotok majke i cirkuliše zajedno sa DNK majke.

U Beo-lab laboratorijama dostupna su vam dva neinvanzivna prenatalna testa poslednje generacije: VERACITY i VERAgene.

VERACITY NIPT paneli

VERACITY predstavlja neinvazivni prenatalni test nove generacije koji precizno meri i analizira slobodnoćelijsku fetalnu DNK u krvi majke, radi otkrivanja prisustva aneuploidija kod fetusa.

VERACITY je validiran za jednoplodne i blizanačke trudnoće.

Lekar ili laboratorijski tehničar uzima uzorak venske krvi majke i šalje ga u našu partnersku najsavremeniju laboratoriju radi analize.

U laboratoriji se slobodnoćelijska DNK izdvaja iz majčine krvi i analizira našom sopstvenom, zaštićenom, analitičkom i bioinformatičkom tehnologijom nove generacije.

Rezultati se šalju vašem lekaru i vama u roku od 10 radnih dana.

Saznajte Vaše opcije prenatalnog testiranja:

OPCIJEPRECIZNOSTBEZBEDNOSTVREME
Skrining u prvom trimestru (Dabl test)Niska (80 — 95%)Nema rizika od gubitka trudnoćeMože se uraditi između 11. i 14. nedelje trudnoće
Invazivna prenatalna dijagnostikaVrlo visoka (>99%)0,5% rizik od gubitka trudnoćeMože se uraditi nakon 12. nedelje (biopsija horionskih čupica) ili 16. nedelje (amniocenteza) trudnoće
VERACITY Neinvazivni test nove generacijeVrlo visoka (>99%)Nema rizika od gubitka trudnoćeMože se uraditi već od 10. nedelje trudnoće

Saznajte više:

vdeeacity panel

  VERACITY test – neinvanzivni prenatalni test nove generacije

Preporučujemo da ogledate i video prezentaciju neinvanzivnog prenatalnog testa VERACITY – namenjenu budućim roditeljima:

Laboratorijske genetičke konsultacije

U Beo-Lab laboratoriji uz VERACITY VERAgen neinvanzivne prenatalne testove, u mogućnosti ste da dobijete uslugu konsultacije laboratorijskog genetičara, pre i posle samog testiranja.

Kroz naše laboratorijske genetičke konsultacije za NIPT testove i kod prirpeme za VTO, bićete u mogućnosti da se adekvatno usmerite na analize koje su vam tražene, posavetujete se o onome što vas zanima u domenu genetičkog testiranja muškog i ženskog infertiliteta i završite ovaj veliki deo pripreme za VTO proceduru u najkraćem mogućem roku.

Cene VERACITY NIPT panela

Cene VERACITY NIPT panela su:

  1. VERACITY Basic – 59 500 dinara
  2. VERACITY Plus – 71 500 dinara
  3. VERACITY Premium  – 83 500 dinara

Cena laboratorijskih genetičkeih konsultacija je 5.000 dinara.

Za sve pacijente koji se odluče za neki od NIPT testova, genetičke konsultacije su besplatne.

Najčešće postavljana pitanja vezana za VERACITY NIPT panele

  • Zašto su VERACITY paneli važni za mene?
  • Zašto bi trebalo da se odlučim za VERACITY?
  • Kako se izvodi  VERACITY test ? 

Zašto su VERACITY paneli važani za mene?

Neinvazivno prenatalno testiranje je važno jer pruža bezbedan i precizan način da se beba testira pre rođenja na prisustvo genetičkih poremećaja, od kojih je najčešći Daunov sindrom.

Pre uvođenja ovog revolucionarnog testiranja, opcije za otkrivanje Daunovog sindroma su bile:

  • Skrining metode koje kombinuju ultrazvučni pregled sa drugim laboratorijskim ispitivanjima, a koje imaju nisku preciznost (otprilike 80-95%)
  • Prenatalna dijagnostika visoke preciznosti koja koristi invazivne metode (amniocenteza ili biopsija horionskih čupica – horiocenteza) koje nose rizik od 0,5% za spontani pobačaj.

VERACITY je neinvazivni prenatalni test nove generacije koji ima značajno veću preciznost (>99%) i ne nosi rizik od gubitka trudnoće.

Preporučujemo vam da pročitate i tekst:

amniocenteza

Amniocenteza vs. NIPT – Kako doneti ispravnu odluku?

Zašto bi trebalo da se odlučim za VERACITY NIPT panele?

VERACITY je izuzetno precizan neinvazivni prenatalni test nove generacije. Može se uraditi kod svih jednoplodnih trudnoća nakon 10- te nedelje, kao i kod trudnoća začetih nekom od IVF procedura.

Visoka preciznost VERACITY testa je dokazana u nekoliko kliničkih validacionih studija koje su sprovedene na stotinama uzoraka.

U pitanju je test koji vama i vašem lekaru obezbeđuje rezultate u roku od 10 dana nakon prijema uzorka u našu laboratoriju.

VERACITY je bezbedan kako za majku, tako i za plod,  jer se izvodi na uzorku koji se dobija jednostavnim vađenjem venske krvi.

Kako se izvodi test? 

Za VERACITY test je potreban uzorak krvi majke. Uzorkovanje izvodi Vaš lekar ili laboratorijski tehničar.

Uzorak krvi se šalje u našu partnersku laboratoriju NIPD genetics a rezultati se upućuju vašem lekaru i vama u roku od 10 radnih dana.

U Beo-lab laboratorijama su vam dostupne konsultacije sa genetičarem pre i posle testiranja.

Imam još pitanja, kako mogu da dobijem dodatne informacije?

Za sve dodatne informacije, kontaktirajte nas putem kontakt forme ili putem brojeva telefona call centra Beo-lab laboratorija 011/3622-888 i 011/309-66-63.

beolab-white-180

Ako se vratimo u istoriju i pogledamo unazad, sve značajne kompanije u svetu su krenule sitnim koracima, kombinujući viziju, upornost, strpljenje, šanse i inovacije.

Istorija razvoja Beo-lab laboratorija u tom smislu, nije izuzetak.

Vraćamo se unazad samo da bi videli koliko nas je fokus na srce Beo-Laba odveo napred.
Srce naše kompanije su pacijenti i njihove potrebe iz oblasti laboratorijske dijagnostike.

Beo-lab laboratorije, Medicover/Synevo , pripadajući logotip i sve povezane Beo-lab marke su registrovani zaštitni znakovi kompanije Beo-lab laboratorije. Sve oznake trećih strana - ® i ™ - vlasništvo su njihovih vlasnika. © 2000-2019 Beo-lab laboratorije. Sva prava zadržana