Kad porastem biću medicinski biohemičar

20. i 21. maja na Farmaceutskom fakultetu, održao se studentski kongres pod nazivom “Kad porastem biću… Medicinski biohemičar!” u organizaciji Tima Medicinskih Biohemičara, koji je studentima smera farmacija-medicinska biohemija i studentima smera farmacija ukazao na mogućnosti po završetku fakulteta. Kroz niz jako zanimljivih predavanja koja su održali bivši studenti Farmaceutskog fakulteta, kao i soft skills radionica koji su držali fenomenalni treneri, studentima su pružene osnovne informacije koje će im pomoći ka daljem usavršavanju i izgradnji njihove buduće karijere.
Beo-lab laboratorije su sa zadovoljstvom i ponosom podržale ovaj projekat, sa ciljem promovisanja znanja i veština medicinskih biohemičara!

Ukoliko vam se sviđa članak, podelite ga sa prijateljima.

Ostavite komentarbeolab-white-180

Ako se vratimo u istoriju i pogledamo unazad, sve značajne kompanije u svetu su krenule sitnim koracima, kombinujući viziju, upornost, strpljenje, šanse i inovacije.

Istorija razvoja Beo-Lab laboratorija u tom smislu, nije izuzetak.

Vraćamo se unazad samo da bi videli koliko nas je fokus na srce Beo-Laba odveo napred.
Srce naše kompanije su pacijenti i njihove potrebe iz oblasti laboratorijske dijagnostike.

Beo-lab, Synevo, the associated logo and all associated Beo-lab marks are the registered trademarks of Beo-lab Laboratorije. All third party marks — ® and ™ — are the property of their respective owners. © 2000-2018 Beo-lab Laboratorije. All rights reserved.