Neinvazivna prenatalna dijagnostika

VERACITY

Tokom trudnoće DNK fetusa prolazi kroz posteljicu, ulazi u krvotok majke i cirkuliše zajedno sa DNK majke.

VERACITY predstavlja neinvazivni prenatalni test nove generacije koji precizno meri i analizira slobodnoćelijsku fetalnu DNK u krvi majke, radi otkrivanja prisustva aneuploidija kod fetusa. VERACITY je validiran za jednoplodne i blizanačke trudnoće.

Lekar ili laboratorijski tehničar uzima uzorak venske krvi majke i šalje ga u naše najsavremenije laboratorije radi analize. U laboratoriji se slobodnoćelijska DNK izdvaja iz majčine krvi i analizira našom sopstvenom, zaštićenom, analitičkom i bioinformatičkom tehnologijom nove generacije. Rezultati se šalju Vašem lekaru i Vama u roku od nekoliko radnih dana.

Saznajte Vaše opcije prenatalnog testiranja

OPCIJEPRECIZNOSTBEZBEDNOSTVREME
Skrining prvog trimestra (Dabl test)Niska (80 – 95%)Nema rizika od gubitka trudnoćeMože se uraditi između 11. i 14. nedelje trudnoće
Invazivna prenatalna dijagnostikaVrlo visoka (>99%)0,5% rizik od gubitka trudnoćeMože se uraditi nakon 12. nedelje (biopsija horionskih čupica) ili 16. nedelje (amniocenteza) trudnoće
VERACITY Neinvazivni test nove generacijeVrlo visoka (>99%)Nema rizika od gubitka trudnoćeMože se uraditi već od 10. nedelje trudnoće

VERAgene

Najobuhvatniji neinvazivni prenatalni test

VERAgene je jedini neinvazivni prenatalni test koji može istovremeno da omogući skrining za aneuploidije, mikrodelecije i monogenske bolesti.

Bolesti za koje VERAgene vrši skrining se ispoljavaju fenotipskim karakteristikama koje mogu imati značajan uticaj na kvalitet života. Istovremenim otkrivanjem aneuploidija i mikrodelecija sa skriningom na monogenske bolesti, VERAgene pruža sveobuhvatno rešenje za buduće roditelje.

Lekar ili laboratorijski tehničar prikuplja uzorke majke i oca. Uzorci se šalju u naše najsavremenije laboratorije radi analize.

U laboratoriji se slobodnoćelijska fetalna DNK izdvaja iz krvi majke i analizira zajedno sa uzorkom očeve DNK našom sopstvenom, zaštićenom, analitičkom i bioinformatičkom tehnologijom nove generacije.

Rezultati se elektronski, putem posebnog zaštićenog portala, upućuju Vašem lekaru i Vama u roku od 7 – 10 radnih dana.

Spisak monogenskih bolesti koje analizira VERAgene.

beolab-white-180

Ako se vratimo u istoriju i pogledamo unazad, sve značajne kompanije u svetu su krenule sitnim koracima, kombinujući viziju, upornost, strpljenje, šanse i inovacije.

Istorija razvoja Beo-Lab laboratorija u tom smislu, nije izuzetak.

Vraćamo se unazad samo da bi videli koliko nas je fokus na srce Beo-Laba odveo napred.
Srce naše kompanije su pacijenti i njihove potrebe iz oblasti laboratorijske dijagnostike.

Beo-lab laboratorije, Medicover/Synevo , pripadajući logotip i sve povezane Beo-lab marke su registrovani zaštitni znakovi kompanije Beo-lab laboratorije. Sve oznake trećih strana - ® i ™ - vlasništvo su njihovih vlasnika. © 2000-2019 Beo-lab laboratorije. Sva prava zadržana