Dr med. biohemije Milka Popović - praktičar funkcionalne medicine 

Dr Popović više od 15 godina radi konsultacije, pripreme individualnih programa ishrane i suprementacije sa više grupa pacijenata.

Njeni pacijenti su u kako ljudi koje žele da održe dobro zdravlje i stare kvalitetno, primenjujući naučna otkrića i znanja funkcionalne medicine u preventivne svrhe, tako hronični bolesnici (diabetes, autmoimuna oboljenja, i dr.) sportisti i deca sa poremećajima autističnog spektra, koji žele da unaprede svoje trenutno zdravstveno stanje.

Bez obzira koji je vaš razlog dolaska Milka Popović je neko je ko može da vam pomogne u donošenju pravih odluka kada je personalizovana ishrana i suplementacija u pitanju a sve sa ciljen unapređenja sveukupnog fizičkog i psihičkog zdavlja.

Milka_Popovic_Konsultant_Funcionalne_Medicine

Dr Milka Popovic rođena je u Beogradu. Diplomirala je medicinsku biohemiju 1997. godine na Kraljevskom Koledžu (King’s College) na Univerzitetu u Londonu.

Doktorske studije je završila na (School of Pharmacy, UCL) Univerzitetu u Londonu 2001. godine kao najmlađi doktor medicinskih nauka.

Za vreme doktorskih studija radila je kao asistent na istom Univerzitetu, na predmetu farmakologija.

Nakon doktorskih studija nastavila da se bavi naučnim istraživanjem u oblasti niozomalnih i lipozomalnih DNK vakcina (radila je na vakcini protiv hepatitisa B).

Radeći za farmaceutsku kompaniju Lipoxen LTD u Londonu, objavila je više stručnih radova učestvovala u inovaciji nove generacije vakcina.

Od 2004 godine bavi se funkcionalnom medicinom kao i specijalnom laboratorijskom dijagnostikom.

 

Pogledajte video prezentaciju biografije dr Milke Popović. 

Oblasti na koje se u svojoj dosadašnjoj praksi fokusirala su:

anti-aging medicina

prevencija

poremećaj autističnog sprektra

sportska medicina

Sertifikat za primenu funkcionalne medicine u kliničkoj praksi je stekla u Tampi, Floridi 2004. godine nakon čega se našla na svetskoj listi Instituta za Funkcionalnu Medicinu SAD.

Post diplomske studije iz nutricionalne terapije (Nutritional Therapy) je završila 2007 godine na Univerzitetu Midlseks u Engleskoj.

Od 2019 Beo-lab laboratorija , Beograd.

Od 2013 - 2019 biohemijska Laboratoriji Centar, Beogradu.

2004-2012 Orthomedicare - Praktikant Funkcionalne medicine

Od 2001-2003 istraživački rad u farmaceutskoj firmi LIPOXEN London (Xenetic biosciences)

ZAKAŽITE KONSULTACIJE

Milka_Popovic_Konsultacije

Nakon završenih konsultacija, gde se uzima detaljna anamneza pacijenta, predlaže se testiranje u zavisnosti od prisutnih tegoba, dužine i inteziteta ispoljavanja istih.

Kroz konsultacije bićete u mogućnosti da se adekvatno usmerite na analize koje su značajne za adekvatnu procenu vašeg zdravstvenog stanja.

Nakon pristizanja rezultata analiza doktorka će potpuno besplatno izvršiti interpretaciju istih kao i pripremiti vam personalizovanog programa ishrane i po potrebi suplementacije.

Za više informacija i zakazivanje konsultacija praktičara funkcionalne medicine, pozovite Beo-Lab laboratorije call centar  +381 11 36 22 888 ili nas kontaktirajte putem mejla:  funkcionalnamedicina@beo-lab.rs