Pratite nas

Konsultant funkcionalne medicine

Dr med. biohemije Milka Popović – praktičar funkcionalne medicine 

Dr Popović više od 15 godina radi konsultacije, pripreme individualnih programa ishrane i suprementacije sa više grupa pacijenata.

Njeni pacijenti su u kako ljudi koje žele da održe dobro zdravlje i stare kvalitetno, primenjujući naučna otkrića i znanja funkcionalne medicine u preventivne svrhe, tako hronični bolesnici (diabetes, autmoimuna oboljenja, i dr.) sportisti i deca sa poremećajima autističnog spektra, koji žele da unaprede svoje trenutno zdravstveno stanje.

Bez obzira koji je vaš razlog dolaska dr Milka Popović je neko je ko može da vam pomogne u donošenju pravih odluka kada je personalizovana ishrana i suplementacija u pitanju a sve sa ciljen unapređenja sveukupnog fizičkog i psihičkog zdavlja.

Konsultant funkcionalne medicine 1

Medicinsku biohemiju je diplomirala na Kraljevskom koledžu u Londonu (King’s College London) na Unuverzitetu u Londonu 1997. godine.

Doktorske studije je završila na (School of Pharmacy, UCL) Univerzitetu u Londonu 2001. godine kao najmlađi doktor medicinskih nauka.

Za vreme doktorskih studija radila je kao asistent na istom Univerzitetu, na predmetu farmakologija.

Nakon doktorskih studija nastavila da se bavi naučnim istraživanjem u oblasti niozomalnih i lipozomalnih DNK vakcina (radila je na vakcini protiv hepatitisa B).

Radeći za farmaceutsku kompaniju Lipoxen LTD u Londonu, objavila je više stručnih radova učestvovala u inovaciji nove generacije vakcina.

Od 2004 godine bavi se funkcionalnom medicinom kao i specijalnom laboratorijskom dijagnostikom.

Pogledajte video prezentaciju biografije dr Milke Popović. 

Oblasti na koje se u svojoj dosadašnjoj praksi fokusirala su:

Sertifikat za primenu funkcionalne medicine u kliničkoj praksi je stekla u Tampi, Floridi 2004. godine nakon čega se našla na svetskoj listi Instituta za Funkcionalnu Medicinu SAD.

Post diplomske studije iz nutricionalne terapije (Nutritional Therapy) je završila 2007 godine na Univerzitetu Midlseks u Engleskoj.

Od 2019 Beo-lab laboratorija , Beograd.Od 2013 – 2019 biohemijska Laboratoriji Centar, Beogradu.2004-2012 Orthomedicare – Praktikant Funkcionalne medicineOd 2001-2003 istraživački rad u farmaceutskoj firmi LIPOXEN London (Xenetic biosciences)

ZAKAŽITE KONSULTACIJE

Funkcionalna medicina konsultacije

Šta da očekujete – tok konsultcije?

Na konsultaciji se popunjava  detaljan upitnik o istoriji bolesti.  Informacije koje pružite postavljaju temelje za našu preciznu istragu osnovnih mogućih uzroka vašeg stanja. Opširni upitnik istorije bolesti obuhvatiće pitanja iz oblasti:

  • Životnog stila: Uključujući vašu ishranu, nivo aktivnosti,  radne aktivnosti, hobiji, potencijalni faktori stresa.
  • Genetike: porodična istorija fizičkih I mentalnih stanja
  • Životne sredine: Izloženost toksinima, alergenima

Za vreme prve konsultacije a na osnovu kompletne anamneze dobićete preporuku laboratorijske analize i po potrebi specijalizovane lab analize. 

Nakon prikupljenih podataka anamneze i laboratorijskih nalaza i drugih pregleda koje ste obavili kod lekara specijaliste, dobićete smernice za tretman koji će uključivati predlog daljih ispitivanja (ukoliko je to potrebno), primer ishrane, personalizovani plan suplementacije dijetetskim suplementima (ukoliko se ukaže potreba). 

Za više informacija i zakazivanje konsultacija praktičara funkcionalne medicine, pozovite Beo-Lab laboratorije call centar  +381 11 36 22 888 ili nas kontaktirajte putem mejla:  funkcionalnamedicina@beo-lab.rs

U Beo-lab laboratorijama možete uraditi napredne, potpuno automatizovane serološke testove novije generacije:

CMIA (IgG antitela)
CLIA (IgM antitela)
ECLIA (IgG, IgA i IgM antitela)

Ukoliko vam je serološki test na SARS-CoV-2 antitela potreban radi putovanja u inostranstvo, molimo vas da proverite sa ambasadom date zemlje, da li postoji zahtev za posebnom vrstom serološkog testa, kako bi bili sigurni da je zahtevani test u skladu sa testovima dostupnim u Beo-lab laboratorijama.