Call Centar: +381 11 3622888

Ženski panel brisevi

Šifra PRF55 Kategorija
Uzorkovanje: Genitalni bris

Kratak opis analize

Ženski panel genitalnih briseva, cervikalni i vaginalni bris panel prventivnih analiza. Saznajte kako da se pravilno pripremite za uzimanje genitalnih briseva.

5,615.00din

Genitalni bris
Ženski panel genitalnih briseva

Ženski panel genitalnih briseva obuhvata sledeće analize:

Cervikalni bris:

  • Chlamydia trach. DIF
  • Mycoplasma h. i Ureaplasma u.
  • bak./mik., aerobno

Vaginalni bris:

  • bak./mik., aerobno
  • sekret – grupa
  • na bakt. vaginozu

 

Za potrebe uzimanje cervikalnog i vaginalnog brisa Beo-Lab laboratorije imaju posebno opremljene kabinete. Kabineti imaju svu potrebnu opremu kao i obučeni stručni kadar.

Na sledećim lokacijama Beo-lab laboratorija je dostupno uzimanje vaginalnih i cervikalnih briseva. Osim u centralnoj laboratoriji, u Resavskoj 58-60, na ostalim lokacijama je potrebno zakazati dolazak radi uzorkovanje genitalnih briseva.

Zakazivanje dolaska možete obaviti pozivom na broj laboratorije u koju želite da dođete, i biće Vam obezbeđen prvi slobodni termin.

 

Ukoliko želite da vaš ginekolog uradi uzorkovanje možete uzorke dostaviti lično u neku od naših laboratorija, kako u Beogradu tako i u ostatku Srbije (vama najbližu) ili da dostavljanje uzorka do laboratorije ginekološka ordinacija uslužno uradi za vas.

Predlažemo vam da pročitate i uputstvo: Priprema za uzimanje genitalnih briseva.

 

Beo-lab patronažna služba
7 dana u nedelji

Zakažite dolazak našeg patronažnog tima na vašu adresu i platite unapred uslugu patronaže, kao i potrebne analize, platnom karticom putem E-laboratorije.

Korišćenjem E-laboratorije, zadržavanje našeg stručnog tima u vašem domu će biti minimalno.