Call Centar:
Pratite nas
Call Centar +381 11 36 22 888

SARS-CoV-2 ukupna antitela (Covid 19 IgA, IgM i IgG antitela)

Šifra IMSR65 Kategorija
Vreme izdavanja rezultata: 1 radni dan
Uzorkovanje: Vađenje krvi

Kratak opis analize

Ovaj test je namenjen pacijentima koji žele da provere da li su bili u kontaktu sa virusom i da li su razvili imuni odgovor tj. antitela na virus. Određuju se zbirno nabrojana antitela. Rezultat se izražava u vidu brojčane vrednosti.

1,650.00din

Vađenje krvi
Imunologija logo Beo-lab

Covid 19 IgA, IgM i IgG antitela

 

Ovaj test je namenjen pacijentima koji žele da provere da li su bili u kontaktu sa virusom i da li su razvili imuni odgovor tj. antitela na virus.

Određuju se zbirno nabrojana antitela. Rezultat se izražava u vidu brojčane vrednosti.

Na osnovu ovog testa nije moguće odrediti koja antitela preovlađuju, odnosno koja su antitela dala pozitivan (reaktivan) rezultat.

Ako osoba zna da je pre 1-2 meseca bila inficirana virusom SARS-CoV-2 ili sumnja da je bila inficiranana,može uraditi ovaj test, kako bi proverila da li u njenom organizmu postoje antitela na ovaj virus.

Ukoliko to nije slučaj (nisu prethodno postojali znaci infekcije kovid-19), a dobijen je pozitivan rezultat, neophodno je potražiti savet lekara.

 

Napomena: Rezultati seroloških testova ne mogu se koristiti za postavljanje konačne dijagnoze infekcije virusom SARS -CoV-2, to je moguće jedino PCR testiranjem.  

Uzorak: Venska krv (serum)

Vreme izdavanja rezultata: 1 dan

Priprema za uzorkovanje: 

Testiranje ne zahteva nikakvu posebnu pripremu.

 

NAPOMENE

Osoblje na prijemu ne tumači rezultate testa. Ukoliko vam je potrebno objašnjenje dobijenog rezultata testa, obavljenog u našoj laboratoriji, na usluzi vam je naš dežurni biohemičar ili mikrobiolog koji će vam verifikovati rezultat, dati objašnjenje i savet.

Ukoliko vam je serološki tekst na SARS-CoV-2 antitela potreban radi putovanja u inostranstvo, molimo vas da proverite sa ambasadom date zemlje, da li postoji zahtev za posebnom vrstom serološkog testa, kako bi bili sigurni da je zahtevani test u skladu sa testovima dostupnim u Beo-lab laboratorijama.

Ukoliko su vam potrebne dodatne inforamacije, vezano za navedene serološke testove, budite slobodni da nam pišete na office@beo-lab.rs

 

SAZNAJ VIŠE

Preporučujemo vam da pročitate i tekst: 

Koju informaciju pruža serološki test na SARS-CoV-2?

 

Beo-lab patronažna služba
7 dana u nedelji

Zakažite dolazak našeg patronažnog tima na vašu adresu i platite unapred uslugu patronaže, kao i potrebne analize, platnom karticom putem E-laboratorije.

Korišćenjem E-laboratorije, zadržavanje našeg stručnog tima u vašem domu će biti minimalno.

polno prenosive bolesti
POTREBAN VAM JE ANTIGEN TEST ZBOG PUTOVANJA?​

Poručite ga putem e-laboratorije ili dođite direktno u jednu od tri laboratorije u Beogradu u kojima se vrši uzorkovanje: Resavska 60, Ratka Mitrovića 148 i Pjarona de Mondezira 30/5.
Proverite radno vreme lokacija na kojima je dostupan brzi Antigen test na COVID-19.
Prilikom dolaska u laboratoriju, ponesite sa sobom popunjen ANTIGEN UPITNIK i ubrzajte proceduru uzorkovanja.
Rezultat brzog antigen testa (SARS-Cov-2 rapid test) u Beo-lab laboratorijama sadrži i QR code, koji vam omogućava da jednostavno u svakom trenutku imate brz pristup vašem rezultatu antigen testa i po potrebi ga pokažete nadležnoj osobi, prilikom prelaska granice tokom putovanja. 

YOU NEED AN ANTIGEN TEST FOR TRAVEL?

Order via E-labs or come directly to one of the three Beo-lab laboratories in Belgrade where the antigen test is available: Resavska 60, Ratka Mitrovića 148, and Pjarona de Mondezira 30/5.
Check the working hour of locations in Belgrade where COVID-19 antigen testing is available.
Please, bring a completed ANTIGEN QUESTIONNAIRE with you and make faster the sampling procedure.

The result of the Antigen test (SARS-Cov-2 rapid test) in Beo-lab laboratories contains a QR code, which allows you to have quick access to your antigen test result at any time and show it to the responsible officer when crossing the border.