Pratite nas

SARS-CoV-2 IgG (Covid19 IgG antitela)

Šifra IMSR57 Kategorija
Vreme izdavanja rezultata: 1 dan
Uzorkovanje: Vađenje krvi

Kratak opis analize

Ovaj test je namenjen pacijentima koji žele da provere da li su bili u kontaktu sa novim koronavirusom i da li su razvili imuni odgovor tj. antitela IgG klase na virus.

3,000din

Vađenje krvi

Covid19 IgG antitela

Ovaj test je namenjen pacijentima koji žele da provere da li su bili u kontaktu sa virusom i da li su razvili imuni odgovor tj. antitela na virus.

Ukoliko je rezultat na lgG antitela pozitivan (reaktivan), to znači da je osoba bila nekada u kontaktu sa ovim virusom i ima antitela, koja je razvila posle simptomatske ili asimptomatske infekcije.

Rezultat uključuje i izveštavanje o vrednosti koncentracije antitela.

Uzorak: Venska krv (serum)

Vreme izdavanja rezultata: 1 dan

Priprema za uzorkovanje i vreme uzorkovanja: U svim Beo-lab laboratorijama smo poslednji sat rada laboratorije odredili za uzorkovanje krvi za serološke testove. Proverite radno vreme vama najbliže laboratorije.

Testiranje ne zahteva nikakvu posebnu pripremu.

 

NAPOMENE

Osoblje na prijemu ne tumači rezultate testa. Ukoliko Vam je potrebno objašnjenje dobijenog rezultata testa, obavljenog u našoj laboratoriji, na usluzi Vam je naš dežurni biohemičar ili mikrobiolog koji će Vam verifikovati rezultat, dati objašnjenje i savet.

Ukoliko Vam je serološki test na SARS-CoV-2 antitela potreban radi putovanja u inostranstvo, molimo Vas da proverite sa ambasadom date zemlje, da li postoji zahtev za posebnom vrstom serološkog testa, kako bi bili sigurni da je zahtevani test u skladu sa testovima dostupnim u Beo-lab laboratorijama.

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije vezano za navedene serološke testove, budite slobodni da nam pišete na office@beo-lab.rs

 

SAZNAJ VIŠE

Preporučujemo vam da pročitate i tekst: Koju informaciju pruža serološki test na SARS-CoV-2?

Koju informaciju pruža serološki test na SARS-CoV-2?

 

INFO:

Sat prednosti za penzionere i trudnice – nova preventivna mera u Beo-lab laboratorijama.

Sat prednosti za penzionere i trudnice – nova preventivna mera Beo-lab laboratorije

 

Svakog dana u toku redovnog radnog vremena, u periodu od 09h-10h, u svim Beo-lab laboratorijama širom Srbije, prednost će imati penzioneri i trudnice.

Pročitajte više na:

Sat prednosti za penzionere i trudnice Beo-lab

U Beo-lab laboratorijama možete uraditi napredne, potpuno automatizovane serološke testove novije generacije:

CMIA (IgG antitela)
CLIA (IgM antitela)
ECLIA (IgG, IgA i IgM antitela)

Ukoliko vam je serološki test na SARS-CoV-2 antitela potreban radi putovanja u inostranstvo, molimo vas da proverite sa ambasadom date zemlje, da li postoji zahtev za posebnom vrstom serološkog testa, kako bi bili sigurni da je zahtevani test u skladu sa testovima dostupnim u Beo-lab laboratorijama.