21.01-27.01.2019. – Evropska nedelja prevencije raka grlića materice

„Brinem o sebi“ je poruka koju smo poslali na samom kraju 2018. godine, ohrabrujući žene da se odazovu i da redovno obavljaju ginekološke preglede, u cilju prevencije raka grlića materice.  

Akcenat smo stavili na Papa test, kao efikasan skrinig test za rak grlića materice, ukazujući na činjenicu da redovni pregledi otkrivaju promene na vreme.

Kada se promene  otkriju na vreme, proces lečenja i izlečenja je jednostavniji i kraći.

U želji da ohrabrimo žene da obave kontrolni pregled, kroz akciju #brinemosebi podelili smo 125 besplatnih Papa testova.

Za preostale zainteresovane, koje su se odazvale kampanji #brinemosebi, u svim našim laboratorijama, obezbeđen je popust od 30% do kraja februara 2019. godine na Preventivni ginekološko-laboratorijski panel .

Ukoliko spisak obaveznih aktivnosti koje bi trebalo da uradite u 2019. godini, ne sadrži ginekološku kontrolu, pravo je vreme da  izaberete mesec u kome će kontrola biti obavljena.  U slučaju da je od poslednjeg obavljenog Papa testa prošlo više od 12 meseci, pravo vreme za kontrolni pregled je upravo sada.

Više o sprovedenoj akciji „Brinem o sebi“ pročitaj ovde.

Evropska nedelja prevencije

U  Evropskoj nedelji prevencije raka grlića materice, Beo-Lab laboratorije blog će vam približiti priču o HPV infekciji ( humani papiloma virus)  i predstaviti Papa test liquid based – novu generaciju konvencionalnog Papa testa.

Pratite nas na  https://www.beo-lab.rs/blog i društvenim mrežama Fb i Instagramu @beo-lab

Datum objave 21.1.2019

Ukoliko vam se sviđa članak, podelite ga sa prijateljima.

Laboratorije Beo-Lab

beolab-white-180

Ako se vratimo u istoriju i pogledamo unazad, sve značajne kompanije u svetu su krenule sitnim koracima, kombinujući viziju, upornost, strpljenje, šanse i inovacije.

Istorija razvoja Beo-Lab laboratorija u tom smislu, nije izuzetak.

Vraćamo se unazad samo da bi videli koliko nas je fokus na srce Beo-Laba odveo napred.
Srce naše kompanije su pacijenti i njihove potrebe iz oblasti laboratorijske dijagnostike.

Beo-lab, Synevo, the associated logo and all associated Beo-lab marks are the registered trademarks of Beo-lab Laboratorije. All third party marks — ® and ™ — are the property of their respective owners. © 2000-2018 Beo-lab Laboratorije. All rights reserved.