Synevo

Synevo map

synevo

Od septembra 2012. godine, Beo-Lab je postao mreže Synevo laboratorija, i Medicover grupe. Synevo/Medicover je vodeći međunarodni privatni zdravstveni sistem osnovan 1995. godine. Synevo laboratorije su prisutne u 10 zemalja (Nemačka, Poljska, Ukrajina, Belorusija, Rumunija, Bugarska, Moldavija, Srbija, Turska i Gruzija). Synevo mrežu čini preko 100 medicinskih laboratorija u kojima je izvršeno preko 110 miliona laboratorijskih analiza za više od 12 miliona pacijenta, kao i 400 jedinica za uzimanje uzoraka (krv, urin i tkivo). Sve laboratorije i punktovi poštuju najzahtevnije standarde kvaliteta i akreditovani su prema standardima ISO 15189, ISO17025 i GCLP (good clinical laboratory practice). Usluge Synevo laboratorija su dostupne bolnicama, državnim i privatnim zdravstvenim ustanovana, kao i lekarima i pacijentima. Pored toga, Synevo laboratorije pružaju podršku i farmaceutskim i biotehnološkim kompanijama u sprovođenju kliničkih ispitivanja preko najveće harmonizovane mreže laboratorija u Centralnoj i Istočnoj Evropi.

U najvećoj Synevo laboratoriji, koja se nalazi u Berlinu, Nemačka, moguće je analizirati preko 3000 različitih laboratorijskih testova, što predstavlja veliku korist za pacijente kojima su potrebni rezultati retkih i novih analiza u dijagnostičke svrhe.

Testovi koji se rade u Synevo laboratorijama predstavljaju rutinske, ali i najsavremenije labororijske parametre iz sledećih oblasti:

– Alergije i autoimuna dijagnostika
– Bakteriologija, parazitologija
– Biohemija i imunohemija
– Transfuziologija / određivanje krvne grupe i tipizacija
– Tumorski markeri
– Klinička hemija
– Citologija
– Hematologija
– Histopatologija
– HLA tipizacija
– Humana genetika
– Higijena
– Imunologija
– Dijagnostika infektivnih oboljenja
– Mikrobiologija
– Molekularna biologija
– Farmakologija / toksikologija

Medicover/Synevo posvećuje veliku pažnju održavanju i prosperitetu lokalnih zajednica u kojima je prisutan, a kroz rad Medicover Fondacije pruža se značajna podrška humanitarnim akcijama i sportskim manifestacijama širom Evrope.
Više informacija o Synevo/Medicover grupi je dostupno na:

www.medicover.com

www.synevo.com

Konferencija za štampu povodom integracije Beo-Lab-a i Syneva.
Philippe Ballero izvršni direktor Synevo Medicover Group i Marko Pazman direktor Beo-Lab Laboratorija i Synevo Srbija, Septembar 2012

Synevo map

Gospodin Jonas af Jochnick vlasnik Medicover Synevo Group i Marko Pazman. Štokholm, Avgust 2013

Synevo map