Banovo brdo

Beo-lab na novoj lokaciji na Novom Beogradu

Obaveštavamo vas da Beo-Lab laboratorije možete posetiti na još jednoj lokaciji, u ulici Bulevar Arsenija Čarnojevića 64 , Novi Beograd kod Arene.

Naše ljubazno osoblje I iskusni stručnjaci uz pomoć najsavremenije tehnologije pružice Vam vrhunsku zdravstvenu uslugu.

Nutrigenetika

Nutrigenetika

NUTRIGENETIKA – USKORO U BEO-LAB LABORATORIJAMA:

Šta proučava nutirgenetika ?
Nutrigenetika je nauka koja proučava povezanost između gena i ishrane. Genetičkim testiranjem moguće je otkriti koji način ishrane najviše odgovara Vašem organizmu, koji tip vežbanja i rekreacije je najefikasniji za Vas, kao i postoji li predispozicija za razvoj nekog oboljenja. Poznavanje sopstvenih gena može biti od pomoći u prevenciji različitih bolesti, kreiranju zdravijeg stila života, režima ishrane i generalno, boljem poznavanju sopstvenog organizma i njegovih potreba.
Naučne studije su pokazale da se dijetom zasnovanom na genotipu postižu veći, efikasniji i dugotrajniji rezultati u procesu gubitka telesne mase, nego ukoliko se dijeta sprovodi nezavisno od naslednih predispozicija. U zavisnosti od rezultata predlaže se i način ishrane koji odgovara Vašem genetskom profilu. Nutrigenetička analiza pruža potpuno personalizovan program gubitka telesne mase, kreiran od strane stručnjaka, poptpuno prilagođen Vašem genotipu. Analizom gena moguće je, takođe, otkriti i postoji li predispozicija za razvoj neke bolesti, koja Vam ishrana odgovara, kao i na koji način biste trebali vežbati. Genetičkom analizom moguće je utvrditi i koje su Vaše individualne potrebe za unosom vitamina, minerala i hranljivih materija.
Pravovremenim prepoznavanjem rizika, a potom i odgovarajućom ishranom i načinom života možemo usporiti starenje organizma i sprečiti brojne nasledne bolesti poput gojaznosti, osteoporoze, tromboze, kardiovaskularnih oboljenja…
Kome se preporučuje nutrigenetičko testiranje?
• Osobama koje žele da započnu neki vid dijete u cilju smanjenja telesne mase
• Osobama koje žele da zadrže svoju željenu telesnu masu
• Osobama koje žele da se posvete nekoj fizičkoj aktivnosti, kako bi se utvrdilo koji tip sporta odgovara njihovom organizmu
Koji genetički testovi se sprovode u Beo-Labu?
U Beo-lab genetičkoj laboratoriji analiziramo pet različitih varijanti četiri ključna gena uključena u regulaciju balansa energije u organizmu kroz metabolizam masti i šećera (ADRB2: Arg16Gly, Gln27Glu; ADRB3: Trp64Arg; FABP2: Thr55Ala; PPARG: Pro12Ala). Njhovom kombinacijom identifikujemo čak 243 moguća genotipa.
Brinite o Vašem zdravlju !
Vaše Beo-lab laboratorije

Panel za decu

Panel za decu

Beo-Lab laboratorije redovno brinu o svojim najmladjim članovima. Preventivnim analizama, namenjenim deci, moguće je ne samo sprečiti određena oboljenja, već i unaprediti celokupno zdravstveno stanje.
Brinite o zdravlju o Vaše dece!
Vaše Beo-lab laboratorije

biohemičar

Kad porastem biću medicinski biohemičar

20. i 21. maja na Farmaceutskom fakultetu, održao se studentski kongres pod nazivom „Kad porastem biću… Medicinski biohemičar!“ u organizaciji Tima Medicinskih Biohemičara, koji je studentima smera farmacija-medicinska biohemija i studentima smera farmacija ukazao na mogućnosti po završetku fakulteta. Kroz niz jako zanimljivih predavanja koja su održali bivši studenti Farmaceutskog fakulteta, kao i soft skills radionica koji su držali fenomenalni treneri, studentima su pružene osnovne informacije koje će im pomoći ka daljem usavršavanju i izgradnji njihove buduće karijere.
Beo-lab laboratorije su sa zadovoljstvom i ponosom podržale ovaj projekat, sa ciljem promovisanja znanja i veština medicinskih biohemičara!

Banovo brdo 1

Beo-lab na novoj lokaciji na Banovom Brdu

Obaveštavamo vas da Beo-Lab laboratorije možete posetiti na još jednoj lokaciji, u ulici Petra Martinović 37 , Banovo Brdo.

Naše ljubazno osoblje I iskusni stručnjaci uz pomoć najsavremenije tehnologije pružice Vam vrhunsku zdravstvenu uslugu.

SOPHARMA- JAMIESON

SOPHARMA- JAMIESON

Dragi naši korisnici,
Farmaceutska kuća Sopharma je, u saradnji sa Beo-lab laboratorijama i BENU apotekama, obezbedila kupcima Jamieson dijetetskih suplemenata poklon vaučere za besplatne laboratorijske analize :
• Za kupovinu Jamieson proizvoda Omega 3-6-9 ili Wild Salmon – besplatna provera lipidnog statusa
• Za kupovinu Jamieson proizvoda Vita Vim ili Folna kiselina – besplatne analize za proveru opšteg zdravlja žena
O značaju korišćenja navedenih dijetetskih suplemenata možete se informisati na http://www.hiper.rs/jamieson i https://www.facebook.com/jamiesonsrbija/
Vaučere možete koristiti u Beo-lab laboratorijama do 15.9.
Brinite o Vašem zdravlju !
Vaše Beo-lab laboratorije

Profex

Najbolji sa najboljima

PROFEX akademija zdravog života započela je saradnju sa laboratorijom Beo-lab, u cilju unapređenja dijagnostičkih procedura i još preciznijeg praćenja zdravstvenog stanja svojih klijenata. Na taj način akademija nastavlja sa pružanjem usluga po najvišim svetskim standardima, kroz sveobuhvatniju i integralniju analizu različitih parametara, koji utiču na psiho-fizičko stanje korisnika programa PROFEX akademije.

Menadžerski panel

Menadžerski panel

Način života savremenog čoveka sa sobom nosi rizike oboljevanja od bolesti savremenog doba, koje su povezane sa stresnim situacijama sa kojima se svakodnevno suočavamo. Tim stručnjaka Beo-lab laboratorija je pažljivo kreirao panel laboratorijskih analiza namenjenih ne samo menazderima, već i svim osobama koje su izložene povećanom stresu.
Brinite o Vašem zdravlju!
Vaše Beo-lab laboratorije

slide-tranquility

Tranquility Test

Tranquility test možete uraditi u našim laboratorijama,u Beogradu Poliklinika Beo-Lab Resavska 58-60 ponedeljkom od 07-20 h i utorkom od 07-10:30 h.

Za laboratorije u drugim gradovima uzorkovanje će se vršiti ponedeljkom u periodu rada laboratorije. Test se moze raditi od 10. nedelje gestacije za jednoplodnu trudnocu a od 12. nedelje gestacije u slucaju blizanacke trudnoce. Trudnice koje nose vise od dva ploda ne mogu se testirati ovim testom.

DSC05260

Beo-Lab Laboratorije i Beogradski maraton

Zaposleni Beo-Lab laboratorija i gosti iz Synevo Rumunija, Bugarska,Gruzija, Moldovija i Nemačka trčali su u subotu 16.04. Beogradski maraton u ime Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka NURDOR!

medicover-white-transparent-thumb

Mreža laboratorija

Beo-lab, Synevo, the associated logo and all associated Beo-lab marks are the registered trademarks of Beo-lab Laboratorije. All third party marks — ® and ™ — are the property of their respective owners. © 2000-2015 Beo-lab Laboratorije. All rights reserved.